Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Te invitam la Aniversarea a 20 de ani de functionare a Gradinitei Rasarit (prima gradinita vegetariana in Bucuresti)!

Expand Messages
 • AMURTEL Romania Didi
  Dragi prieteni vegetariani, Asociatia de Ajutor AMURTEL Romania, va invita sa participati la aniversarea a unuia dintre primele proiecte initiate de
  Message 1 of 1 , Sep 26, 2011
  • 0 Attachment
   Dragi prieteni vegetariani,

   Asociatia de Ajutor AMURTEL Romania, va invita sa participati la aniversarea a unuia dintre primele proiecte initiate de voluntarele noastre in anii '90.


   Luni in data de 19 Septembrie, gradinita Rasarit nr.1 si-a redeschide usile in timp pentru a sarbatori cea de-a 20 aniversare ca gradinita vegetariana dupa o lunga si intensa lucrare de renovare. Multumim donatorilor generosi de materiale de constructii de la Rukki, Tassullo, Ynes Plus si Romstal si finantatorilor de la fundatia "Amici Nel Mondo", Italia cat si altor prieteni si sponsori din intreaga lume. Suntem deasemeni foarte recunoscatori doamnei arhitect Roxana Pirvu, pentru timpul dedicat planificarii si supervizarii intregii operatiuni, multumindu-i din suflet. Trei sferturi din gradinita a fost renovata prin dotarea cu termopane, izolatie si tevi de incalzire in aria de renovare, iar spatiile sunt acum mult mai luminoase, deschise si stralucesc de curatenie!

   Sunt invitati cu totii, parinti noi, vecini, colegi, fostii nostri prescolari si familiile lor, sponsori si vechi prieteni pentru a vedea noile schimbari si pentru a participa la o aniversare speciala Sambata 1 Octombrie, la Gradinita Rasarit, Str. Almas 16, Sector 1.

   Vor fi jocuri pentru copii si parinti, vizionare de filme, o tombola pentru copii si bineinteles prajituri gratuite! Programul va fi intre orele 10:30 - 12:30. Cu aceasta ocazie, primim noi inscrieri cu o reducere speciala de 50% pentru prima luna. Va asteptam cu micutii vostrii.
   Gradinita Rasarit si-a deschis primul sau punct de lucru in anul 1991 in cartierul Bucuresti Noi in apropiere de Parcul Bazilescu. De atunci gradinita a furnizat o oaza de iubire, creativitate si bucurie pentru copii care au participat la program, fiind un pionier al alternativei holistice al Educatiei Neoumaniste in Romania, si al menu vegetarian.

   Cu drag,
   Didi
   Please come and visit the AMURTEL Romania webpage at www.amurtel.ro

   To follow us on Facebook:
   http://www.facebook.com/amurtel.romania   _______________________________________________
   Team.news mailing list
   Team.news@...
   http://box541.bluehost.com/mailman/listinfo/team.news_amurtel.ro

   Please come and visit the AMURTEL Romania webpage at www.amurtel.ro

   To follow us on Facebook:
   http://www.facebook.com/amurtel.romania
  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.