Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Opreste genocidul! Noi suntem puterea!

Expand Messages
 • nici
  Nu exista iubitori de animale si nu exista nici neiubitori de animale! Exista oameni normali si psihopati! In curand vom afla exact cati psihopati numara
  Message 1 of 1 , Jun 3, 2011
  View Source
  • 0 Attachment
   Nu exista iubitori de animale si nu exista nici neiubitori de animale! Exista oameni normali si psihopati! In curand vom afla exact cati psihopati numara parlamentul Romaniei. Marti vom afla cati ucigasi, lipsiti de iubire, de suflet, lipsiti de moralitate si credinta, vom afla exact cine ne conduce tara si spre ce ne indreptam.
   Un om normal alege viata pentru toate fiintele create de Dumnezeu, fie ca sunt cuvantatori, fie ca sunt necuvantatori!
   Marti 7 IUNIE 2011, ora 12:00-Protesteaza in parcul Izvor(Camera Deputatilor)
   Proiectul de Lege pentru modificarea ºi completarea Ordonanþei de urgenþã a Guvernului nr. 155/2001 privind aprobarea programului de gestionare a câinilor fãrã stãpân (PL-x 912/2007) - lege organicã
   Protestam
   - impotriva intentiei de a se adopta eutanasia in masa sau lasarea la latitudinea autoritatilor locale metoda de gestionare a cainilor comunitari
   - impotriva cheltuirii banilor publici pentru ucidere si pentru alimentarea unor lagare de exterminare
   - impotriva excluderii controlului societatii civile asupra actiunilor serviciilor de gestionare a cainilor fara stapan
   Organizatia "Sternenhof" organizeaza, in data de 24 martie, ora 15:00, un PROTEST in fata consulatului Romaniei din Munich, GERMANIA, iar organizatia "RespekTiere Österreich", la aceeasi data va demonstra in Salzburg, AUSTRIA.
   Proiectul de ucidere a cainilor ESTE IN OPOZITIE cu:
   - Legea de protectie a animalelor,
   - Conventia Europeana pentru Protectia Animalelor de Companie,
   - Tratatul de la Lisabona (art.13, TFEU),
   - Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor,
   - Organizatia Mondiala a Sanatatii, OMS Geneva
   Pozitia Parlamentului European
   Proiectul sustinut de PD-L este IMPOTRIVA vointei Intergrupului pentru protectia si bunastarea animalelor din cadrul Parlamentului European care a trimis pe aceasta tema o scrisoare catre deputatii romani din care citam:
   "Ultima procedura legislativa in Parlamentul Romaniei care planuia sa permita uciderera arbitrara a animalelor sanatoase, nu se incadreaza in spiritul tratatului de la Lisabona, nici in pozitia Parlamentului European pe aceasta tema.
   Raportul Parlamentului European referitor la noua strategie de bunastare a animalelor din Comisia Europeana pentru Bunastarea Animalelor a fost adoptat cu o majoritate covarsitoare, confirmand printre alte aspecte largirea ariei si a scopului strategiei pentru bunastarea animalelor in EU si protectia animalelor de companie.
   Avand in vedere aceasta pozitie clara, noi, ca reprezentanti ai cetatenilor europeni si membrii in Parlamentul European, cu politete si totusi urgent, rugam Parlamentul Romaniei sa considere pozitia Parlamentului European, in care se afla si reprezentanti ai poporului roman, sa voteze in spirit european, pe baza responsabilitatii dvs etice, pentru unica solutie, bazata pe strategiile Organizatiei Mondiale a Sanatatii: prindere/sterilizare/returnare."
   Strasbourg , 10 March 2011

   Marti se va decide nu numai soarta animalelor, ci si soarta oamenilor! CINE UCIDE AZI UN CAINE, MAINE VA UCIDE UN OM! Dovedit din plin de masurile abuzive luate de guvern impotriva oamenilor! Ti se pare normal acest genocid indreptat impotriva animalelor? Daca ti se pare normal, guvernul tocmai a primit incuviintarea ta de a trece la masacrul oamenilor!(apropos decizia Casei de sanatate cu privire la conditiile de internare erau cunoscute de Ministerul Sanatatii de o luna de zile si implicit prin tacere, incuviintate!)
   Daca vrei sa opresti abuzurile, hotia, genocidul impotriva oamenilor, TREBUIE sa opresti genocidul impotriva animalelor! NOI SUNTEM PUTEREA!

   http://xnici.wordpress.com/2011/06/03/cate-vieti-costa-un-vot/
   http://xnici.wordpress.com/2011/05/31/nu-schimbam-nimic/
   http://xnici.wordpress.com/2011/04/15/adevarul-despre-modul-in-care-sunt-cheltuiti-banii-nostri/
   http://www.green-report.ro/stiri/psihologul-florin-tudose-violenta-fata-de-animale-poate-degenera-violenta-fata-de-oameni
   http://dashalovinganimals.blogspot.com/2011/04/stray-dog-business-in-romania.html
  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.