Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Fw: 3 octombrie - Manifestatie internationala impotriva abuzurilor fata de animale!

Expand Messages
 • adriana v
  ... From: Carmen Arsene Sent: Sun, September 26, 2010 2:17:13 PM Subject: 3 octombrie - Manifestatie internationala impotriva abuzurilor
  Message 1 of 1 , Sep 26, 2010
  • 0 Attachment


   ----- Forwarded Message ----
   From: Carmen Arsene <cmarsene@...>
   Sent: Sun, September 26, 2010 2:17:13 PM
   Subject: 3 octombrie - Manifestatie internationala impotriva abuzurilor fata de animale!

   Dragi colegi,

    

   In data de 3 octombrie, la ora 13:00 (pentru 2 ore sau mai mult) in 40 de tari (in cel putin 128 orase) din intreaga lume va avea loc evenimentul STRICTER LAWS AGAINST ANIMAL ABUSE” („Legi mai stricte impotriva abuzului fata de animale”). Evenimentul este organizat la aceasta data avand in vedere ca in 4 oct. este Ziua Internationala a Animalelor.

    

   Practic, acest eveniment consta in amplasarea de standuri de informare/mese unde oamenii se pot informa cu privire la cruzimile fata de animale (prin pozele, afisele, banerele,flyerele, pancardele pe care le aveti) si vor semna o petitie special creata in acest sens care va fi trimisa guvernelor din toata lumea pentru a cere cearea unor legi mai drastice (si/sau respectarea celor existente, dupa cum este cazul) impotriva abuzurilor fata de animale. Semnaturile stranse de fiecare le vom centraliza si trimite catre cei carora le este destinata petitia.

    

   Asadar va rog ca in masura posibilitatilor sa organizati acest eveniment in orasele dvs. (pot fi la stand numai 2-3 persoane si pot fi organizate standuri in mai multe locuri in acelasi oras). Amplasarea unui stand / masa trebuie sa aiba acceptul primariei in cazul in care este pe domeniul public (forma ideala) sau in cazul in care faceti un „aranjament” cu un proprietar de magazin, teren institutie etc., pe un domeniu privat dar amplasat astfel incat sa fiti foarte vizibili si sa existe „vad”.

    

   Acolo unde puteti (ar fi ideal) organizati manifestatii !

    

   Anuntati presa! Trebuie sa cunoasca in primul rand faptul ca este o actiune internationala! Suntem, pana la urma, una dintre tarile cu cele mai multe probleme privind cruzimea fata de animale.

   Pe fondul situatiei din Romania aceasta actiune este foarte potrivita in context.

    

   Atasat aveti PETITIA (pe care o voi lansa si pe internet); avand in vedere situatia diferita din Romania si necesitatea integrarii cerintelor in specificul nostru am folosit doar scheletul petitiei internationale si am modificat-o aproape in totalitate completand-o conform contextului.

    

   Logoul evenimentului, care ar trebui printat, il aveti atasat.

    

   Va rog informati-ma cu privire la decizia dvs.

    

    

   Va multumesc.

    

   Toate cele bune

   Carmen Arsene

    

   PS Pozele (denumite Romania_orasul in care a avut loc actiunea) realizate la acest eveniment le puteti trimite la adresa initiatoarei actiunii alaca@...

    

    

    
   _________________________________________
    
    
   Dr.chem. CARMEN ARSENE
    
   Scientific Researcher
   -----------------------------------------
   Institute for Nuclear Research Pitesti
   str. Campului no.1
   PO Box 78, 115400 Mioveni
   jud. Arges, Romania
   tel.: + 40 248 213400 ext 590


  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.