Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

3218S-a deschis veganeria virtuala

Expand Messages
 • Eliza Nan
  Mar 12, 2013
  • 0 Attachment
   Gata, s-a lansat Veganeria virtuala!
   Am reusit sa lansam un proiect la care lucram de 2 luni! 10 oameni au lucrat la acest proiect care astazi vede lumina zilei si caruia ii dorim viata lunga! 
   Va asteptam sa ne vizitati, sa ne impartasiti parerile voastre, sa ne comentati articolele sa ne dati sugestii.


   Manifestul website-ului:
   Veganeria este un proiect nascut din dorinta de a promova stilul de viata vegan in toata plenitudinea lui, fara a-l limita doar la un sistem de alimentatie bazat pe retete culinare vegane. Este un proiect ambitios pentru ca tinde spre conturarea unei ideologii vegane care sa inglobeze multiplele laturi ale unui stil de viata sanatos in mod natural si, in felul acesta, sa defineasca profilul adeptului veganismului sub toate aspectele existentei lui.

   Prin acest proiect dorim sa demonstram faptul ca veganismul este o optiune aflata la indemana oricui si ca alternativele de viata sanatoasa pe care le ofera sunt accesibile chiar si celor care nu sunt adeptii veganismului dar care sunt in cautarea unor solutii de ameliorare a diferitelor probleme de sanatate, morale sau sociale pe care le au.

   Acest proiect isi propune sa creeze o comunitate interactiva a celor care doresc sa traiasca in mod sanatos, fie adoptand veganismul ca stil de viata plenar, fie doar anumite laturi sau aspecte ale veganismului.

   Veganeria este un loc al dezbaterilor libere de idei legate de conditia naturala a omului, de mentinerea sanatatii in mod natural, de relatia dintre om si natura si, nu in ultimul rand, de relatia omului cu el insusi.