Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

3158Re: [SVR-Group] Salutare

Expand Messages
 • ruxi
  Jul 17, 2011
  • 0 Attachment
   salut. daca te intereseaza sa te implici in ceea ce face societatea vegetarienilor, lista asta de yahoo e exclusiv pentru discutii generale (care citeodata apar, au fost thread-uri destul de lungi si chiar infocate uneori :) ) - insa organizarea de evenimente, impartire de fluturasi etc. se petrece in real life, nu pe internet.
   faptul ca lista asta nu e foarte activa la un moment dat nu inseamna ca nu se organizeaza chestii.
   se fac si intilniri, care sint anuntate... nu vine multa lume, dar *sint* oameni implicati. intotdeauna e ceva de facut... in orice caz, noi promovam vegetarianismul in masura posibilitatilor si resurselor noastre, inclusiv in ce priveste voluntarii care chiar participa, iau initiative si fac treaba.
   pe site poti gasi si informatii si descrieri despre actiuni si initiative trecute de-ale svr-ului, o lista cu membri activi/voluntari si treburile de care se ocupa ei...
   e foarte misto daca ai multe idei! esti binevenit sa organizezi actiuni in afara svr-ului sau scrie pe info@... in caz ca vrei sa incepi sa te implici in grup. noi asteptam propunerile si implicarea!
   cele bune
   ruxi


   From: vijnanamayakosha <vijnanamayakosha@...>
   To: SVR-Group@yahoogroups.com
   Sent: Sat, July 16, 2011 3:02:25 PM
   Subject: [SVR-Group] Salutare

    

   Sunt nou pe grup ; sunt vegetarian de mai mult timp ,dar abia acum am descoperit grupul.
   Ma uitam asa si am observat ca ,din pacate, grupul nu este atat de activ pe cat ma asteptam. Ma asteptam sa gasesc o groaza de propuneri pentru tot soiul de activitati..
   In fine , nu m-am uitat sa vad cati membrii are grupul dar banuiesc ca nu f multi , drept pe care ma gandesc de ce nu s-ar face cateva intalniri pentru cunoastere , discutii ,dezbateri.
   Sunt foarte sigur ca promovarea vegetarianismului in Romania este f slaba si nu vad de ce , ca oameni ar fi.
   Imi vin in minte o groaza de campanii care se adreaseaza oamenilor obisnuiti.
   Protestele dupa parerea mea sunt degeaba in mare parte , toate asociatiile care lupta pt drepturile animalelor nu beneficiaza de ajutor din partea autoritatilor.O fac pe puterile lor.
   Vreaua zic ca oamenii in general creeaza situatii ,nu situatiile creeaza oamenii.Degeaba te lupti sa schimbi ceva atata timp cat restul nu sunt constienti de necesitatea si normalitatea acelui lucru. Si aici cred ca trebuie sa se lucreze mult.
   As mai fi vrut sa zic cate ceva , dar astept un feedback.

  • Show all 7 messages in this topic