Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Mate 1-4 SC Varox SRL si triunghi

Expand Messages
 • Nicolae Popa
  Salutare, Dupa lungi batalii am reusit sa restaurez colectia completa pentru clasele 1-4, produsa de SC Varox SRL in anul 1993. Pentru restaurare cel mai util
  Message 1 of 1 , Jul 29, 2014
  • 0 Attachment
   Salutare,

   Dupa lungi batalii am reusit sa restaurez colectia completa pentru clasele 1-4, produsa de SC Varox SRL in anul 1993. Pentru restaurare cel mai util mi-a fost programul Tapir, cu care se editeaza fisierele .tzx, se pot vedea ecranele, se pot face shiftari pe biti (lucru de care am avut nevoie pentru restaurarea unui screen busit), calculeaza automat octetul de control si multe altele; este un utilitar extraordinar.

   Softurile de matematica nu au fost prea populare pentru ca au o protectie neobisnuita (un ton pur), care nu putea fi copiat cu programele de copiere.

   As vrea sa multumesc celor care au inregistrat si mi-au trimis bucatile lipsa.

   De asemenea, as dori sa ma ofer voluntar pentru benzile nerecuperate inca (ma refer in special la casetele JECO), sau orice alta banda. Fac eu treaba de chinez. :)

   Si nu in ultimul rand, as dori sa va rog, mi-ar fi foarte util softul cu triunghiul (cel in care introduceam niste elemente, si apoi calculatorul calcula toate celelalte, apoi desena triunghiul). Daca il are cineva, il rog sa faca o imagine a casetei si sa mi-o trimita, am mare nevoie de el.

   Toate cele bune,
   Nicolae Popa
  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.