Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Tutor si Hardware

Expand Messages
 • Nicolae Popa
  Salut, Am observat ca, pe grup, programul Tutor are screen-ul busit. Am gasit o salvare veche de-a mea pe o caseta, si am luat de acolo doar screen-ul. In
  Message 1 of 2 , Jul 14, 2013
   Salut,

   Am observat ca, pe grup, programul Tutor are screen-ul busit.
   Am gasit o salvare veche de-a mea pe o caseta, si am luat de acolo doar screen-ul. In emulator se incarca, insa cu maketzx n-am reusit s-o convertesc.

   De asemenea, pe "caseta de demonstratii" (tot pe grup), doua softuri sunt busite (hardware si inca unul, daca nu ma insel chiar ultimul, nu-i retin numele acum).
   Pentru "hardware" am gasit o salvare veche prin calculator, problema este ca trebuie editata manual pentru a putea fi convertita (da Tape Loading Error), si eu unul nu ma pricep. Este de pe caseta unui HC-91.

   Daca are cineva timp/placere/cunostintele necesare, ele se gasesc aici:
   http://www.invatasingur.ro/tutor.wav
   http://www.invatasingur.ro/hardware.wav

   Nu in ultimul rand, revin cu o rugaminte mai veche - daca are cineva softul "Triunghi", sa faca un efort si sa-l posteze pe grup. (Am aflat ca se gasea pe una dintre casetele Jeco - nu stiu insa pe care - dar imi poate confirma/infirma cine mai are astfel de casete. Ar fi fost util un fisier text cu lista de softuri de pe casetele Jeco verde, Jeco albastru, Jeco rosu etc).


   Toate cele bune,
   Nicolae Popa
  • george_chirtoaca
   Le-am reparat. Multumim de ajutor.
   Message 2 of 2 , Jul 16, 2013
    Le-am reparat. Multumim de ajutor.

    --- In RomanianHomeComputer@yahoogroups.com, Nicolae Popa <nickxyzt@...> wrote:
    >
    > Salut,
    >
    > Am observat ca, pe grup, programul Tutor are screen-ul busit.
    > Am gasit o salvare veche de-a mea pe o caseta, si am luat de acolo doar screen-ul. In emulator se incarca, insa cu maketzx n-am reusit s-o convertesc.
    >
    >
    > De asemenea, pe "caseta de demonstratii" (tot pe grup), doua softuri sunt busite (hardware si inca unul, daca nu ma insel chiar ultimul, nu-i retin numele acum).
    > Pentru "hardware" am gasit o salvare veche prin calculator, problema este ca trebuie editata manual pentru a putea fi convertita (da Tape Loading Error), si eu unul nu ma pricep. Este de pe caseta unui HC-91.
    >
    >
    > Daca are cineva timp/placere/cunostintele necesare, ele se gasesc aici:
    > http://www.invatasingur.ro/tutor.wav
    > http://www.invatasingur.ro/hardware.wav
    >
    > Nu in ultimul rand, revin cu o rugaminte mai veche - daca are cineva softul "Triunghi", sa faca un efort si sa-l posteze pe grup. (Am aflat ca se gasea pe una dintre casetele Jeco - nu stiu insa pe care - dar imi poate confirma/infirma cine mai are astfel de casete. Ar fi fost util un fisier text cu lista de softuri de pe casetele Jeco verde, Jeco albastru, Jeco rosu etc).
    >
    >
    > Toate cele bune,
    > Nicolae Popa
    >
   Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.