Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

622Re: Am doua calculatoare cobra

Expand Messages
 • cyware2001
  Oct 16, 2009
   Nu stiu cum este interfatat AY in HC 91+ (de 128k). Gasisem demult o schema intr-un tehnium despre o interfatare la un HC dar era total gresita (nu avea cum sa functioneze). S-ar putea sa mearga direct lipit (as pune un soclu totusi); nu stiu daca este facuta calea audio (trebuie vazut pe schema). Tie am iti trimit unul daca vrei.

   Era cineva prin Bucuresti (Cristian Dragomir) si altii care faceau prin anii '90 upgrade de la 48 la 128 kb (la HC-uri), si adaugau si AY (pe atunci costa vreo 10 dolari cipul).

   A propos, exista schema de HC 91+ (varianta de 128k) pe undeva?
   --- In RomanianHomeComputer@yahoogroups.com, "George Chirtoaca" <george_chirtoaca@...> wrote:
   >
   >
   >
   > Salut,
   >
   > Sunt si eu interesat de 1-2 cip-uri de-astea AY. HC128 a fost proiectat sa-l includa, dar nu l-au montat pe placa, era prea scump probabil :).
   > Chiar si unele jocuri de 48K il folosesc pentru efecte, deci ar fi util si pe un HC normal, 48K.
   > Am comandat mai demult de pe situl asta 3 AY http://www.arcadechips.com/product_info.php?products_id=111 , dar n-am primit niciodata pachetul...s-a pierdut pe drum.
   > Deci daca are cineva de vanzare, sunt interesat.
   >
   >
   > --- In RomanianHomeComputer@yahoogroups.com, "cyware2001" <cyware2001@> wrote:
   > >
   > > Cipuri AY nu sunt chiar asa de dificil de obtinut. Mai demult se gaseau la un anumit magazin din Bucuresti (un membru numit Serban Paun stie exact unde). Se mai gasesc prin placile de la jocurile de sala (arcade), mai ales la cele de noroc (gen poker, slot machine etc) care erau pe 8 biti.
   > >
   > > Sau se mai gasesc la mine (am 3) si chiar am de gand sa fac interfete atasabile la portul de extensie care sa dea functia de "muzica pentru 128" (ar merge in demo-uri).
   > >
   > >
   > >
   > >
   > >
   > > --- In RomanianHomeComputer@yahoogroups.com, "bogde" <bogde@> wrote:
   > > >
   > > > Salut,
   > > >
   > > > Sunt si eu un marunt colectionar -- am cateva modele de HC de la ICE Felix, un CIP ... -- si bineinteles ca oferta generoasa a d-lui Gabriel e foarte tentanta pentru mine, mai ales daca d-l George Chirtoaca detine deja acest tip de calculator. Astept un semn de la dvs., d-le Gabriel.
   > > >
   > > > Despre cip-urile AY (intreba cineva) -- chiar acum incerc sa obtin cateva bucati din Hong Kong, cu mari sanse sa iau teapa (dar incerc sa fiu optimist). Va tin la curent.
   > > >
   > > > Cu stima,
   > > > Bogdan
   > > >
   > > >
   > > > --- In RomanianHomeComputer@yahoogroups.com, "George Chirtoaca" <george_chirtoaca@> wrote:
   > > > >
   > > > >
   > > > > --- In RomanianHomeComputer@yahoogroups.com, "Gabriel" <setnicgabriel@> wrote:
   > > > > >
   > > > > > Salut,
   > > > > >
   > > > > > Am doua calculatoare Cobra facute de tatal meu (inginer electronist). Unul este in carcasa de JET (cel facu de Electromagnetica) si altul intr-o carcasa neagra mare si plata de ICE Felix cred.
   > > > > > > Doresc sa donez calculatoarele Cobra acestui grup eventual domnului Chirtoaca!
   > > > > >
   > > > >
   > > > > Salut!
   > > > >
   > > > > Multumesc pentru oferta. Eu am deja 2 calculatoare Cobra, deci daca e altcineva interesat, poate discuta cu domnul Gabriel.
   > > > >
   > > >
   > >
   >
  • Show all 18 messages in this topic