Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

620Re: Am doua calculatoare cobra

Expand Messages
 • cyware2001
  Oct 15, 2009
  • 0 Attachment
   Cipuri AY nu sunt chiar asa de dificil de obtinut. Mai demult se gaseau la un anumit magazin din Bucuresti (un membru numit Serban Paun stie exact unde). Se mai gasesc prin placile de la jocurile de sala (arcade), mai ales la cele de noroc (gen poker, slot machine etc) care erau pe 8 biti.

   Sau se mai gasesc la mine (am 3) si chiar am de gand sa fac interfete atasabile la portul de extensie care sa dea functia de "muzica pentru 128" (ar merge in demo-uri).

   --- In RomanianHomeComputer@yahoogroups.com, "bogde" <bogde@...> wrote:
   >
   > Salut,
   >
   > Sunt si eu un marunt colectionar -- am cateva modele de HC de la ICE Felix, un CIP ... -- si bineinteles ca oferta generoasa a d-lui Gabriel e foarte tentanta pentru mine, mai ales daca d-l George Chirtoaca detine deja acest tip de calculator. Astept un semn de la dvs., d-le Gabriel.
   >
   > Despre cip-urile AY (intreba cineva) -- chiar acum incerc sa obtin cateva bucati din Hong Kong, cu mari sanse sa iau teapa (dar incerc sa fiu optimist). Va tin la curent.
   >
   > Cu stima,
   > Bogdan
   >
   >
   > --- In RomanianHomeComputer@yahoogroups.com, "George Chirtoaca" <george_chirtoaca@> wrote:
   > >
   > >
   > > --- In RomanianHomeComputer@yahoogroups.com, "Gabriel" <setnicgabriel@> wrote:
   > > >
   > > > Salut,
   > > >
   > > > Am doua calculatoare Cobra facute de tatal meu (inginer electronist). Unul este in carcasa de JET (cel facu de Electromagnetica) si altul intr-o carcasa neagra mare si plata de ICE Felix cred.
   > > > > Doresc sa donez calculatoarele Cobra acestui grup eventual domnului Chirtoaca!
   > > >
   > >
   > > Salut!
   > >
   > > Multumesc pentru oferta. Eu am deja 2 calculatoare Cobra, deci daca e altcineva interesat, poate discuta cu domnul Gabriel.
   > >
   >
  • Show all 13 messages in this topic