Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

2616Re: [RomanianHomeComputer] Re: C64

Expand Messages
 • Viomusic Studio
  Jul 14, 2013
  • 0 Attachment
   Sal. Ma intereseaza si joystickul si C64 chiar daca nu e functional l-as lua sa imi fac o tastatura reto pt pc cu carcasa lui :) nostalgia de... Pai fa-mi si mie un pret pt ambele, avand in vedere ca nu functioneaza c64. Esti din Bucuresti? Si pune si mie nisue poze cu ele daca vrei, mersi mult. Am vazut ca s-a mai interesat cineva, sper ca tii cont ca eu am fost primul :) . Stima.   From: alexandru_floca <alexandru_floca@...>
   To: RomanianHomeComputer@yahoogroups.com
   Sent: Sunday, July 14, 2013 11:24 AM
   Subject: [RomanianHomeComputer] Re: C64

    

   salut,

   daca vrei am eu un C64 DTV, versiunea 2 - PAL, merge perfect, singura problema e ca au curs o data niste baterii in el dar nu a afectat electronica de loc, sunt putin corodate arcurile din suportul de baterii.

   am si un C64 defect de vanzare/schimb, nu am avut timp sa ma ocup de el, avantajul e ca aproape toate circuitele sunt in socluri.

   daca te intereseaza unul dintre cele doua, astept o oferta (as prefera un schimb cu un homecomputer romanesc sau nu sau alte componente pc vechi de tot (anii 80))

   weekend frumos,
   alex

   --- In RomanianHomeComputer@yahoogroups.com, "nekitu" <nekitu@...> wrote:
   >
   > Da, 90% merg pe paypal, dar nu ai deloc card ? il poti atasa la paypal account si iti ia el din contul cardului. E mai safe asa. Daca nu ai, da, e mai greu, poate transfer bancar. Succes!
   >
   > --- In RomanianHomeComputer@yahoogroups.com, Viomusic Studio <viomusicstudio@> wrote:
   > >
   > > Mersi insa problema e ca nu am card. Presupun ca plata la livrare ca pe okazii nu se poate pe ebay, doar paypal.
   > >
   > >
   > >
   > >
   > > ________________________________
   > > From: nekitu <nekitu@>
   > > To: RomanianHomeComputer@yahoogroups.com
   > > Sent: Saturday, July 13, 2013 8:35 PM
   > > Subject: [RomanianHomeComputer] Re: C64
   > >
   > >
   > >
   > >  
   > > Am eu un C64, un C64C si Commodore Amiga 500, dar nu sunt de vanzare, insa iti recomand sa te uiti pe ebay oferte europene, ebay.co.uk, .nl, .it. Eu am o colectie de 14 home computers, multe luate de pe ebay, preturi rezonabile si toate functioneaza, am mai mult incredere in straini decat in romani ca imi trimit o unitate functionala :). Insa posibil sa gasesti si pe la noi, dar mai rar astea straine, poate chiar mai rar ca HC-urile noastre. Anyway, eu ti-am dat un hint daca nu gasesti pe la noi, pe ebay gasesti misto, unele vin si cu multe jocuri si periferice la pachet. Uite ce luasem eu, 68 GBP + 35 GBP shipping: C64C, working, no cosmetic problems, lot of games, http://i.ebayimg.com/t/COMMODORE-64-C64-WITH-GAMES-/00/s/MzAwWDQwMA==/z/zJsAAOxyYYlRp4CM/$(KGrHqYOKo8FGKH2k0!sBRp4CLZNj!~~60_12.JPG
   > > Good luck!
   > >
   > > --- In RomanianHomeComputer@yahoogroups.com, Viomusic Studio <viomusicstudio@> wrote:
   > > >
   > > > Are cineva de vanzare vreun C64? Sau un joystick C64DTV?
   > > >
   > >
   >  • Show all 13 messages in this topic