Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: [RedHotJazz] connecting troubles

Expand Messages
  • Scott Alexander
    Wouter, That song was missing. I ve corrected the problem. Thanks, Scott Alexander The Red Hot Jazz Archive www.redhotjazz.com
    Message 1 of 7 , Jan 9, 2006
    • 0 Attachment
      Wouter,
      That song was missing. I've corrected the problem.

      Thanks,
      Scott Alexander
      The Red Hot Jazz Archive
      www.redhotjazz.com


      Wouter Maréchal wrote:
      > <<Hey everybody it's working again. Thanks for the heads up.
      > Scott Alexander
      >
      > Thanks Scott,
      >
      > But still some weird things appear. Clicking on Susie Smith and Choo Choo
      > Jazzers, four of the five songs are allright, "Put Me In The Alley Blues"
      > gives the same connecting troubles. OK a minor error but weird. Maybe just a
      > typo in the url-title?
      >
      > All the best
      > Wouter M.
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      > Yahoo! Groups Links
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      >
    • Wouter MarĂ©chal
      Thank you, Scott Wouter M. ... Scott Alexander The Red Hot Jazz Archive www.redhotjazz.com
      Message 2 of 7 , Jan 9, 2006
      • 0 Attachment
        Thank you, Scott
        Wouter M.

        >>Wouter,
        >>That song was missing. I've corrected the problem.

        >>Thanks,
        Scott Alexander
        The Red Hot Jazz Archive
        www.redhotjazz.com
      Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.