Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: connecting troubles

Expand Messages
  • crittendend2002
    ... Hi Everyone- I m down too...hope Scott gets us up and running soon. R. Dukas
    Message 1 of 7 , Jan 6, 2006
    • 0 Attachment
      --- In RedHotJazz@yahoogroups.com, Wouter Maréchal <wouter.marechal@s...> wrote:
      >
      > Once again troubles connecting to the Redhotjazz archive. I hope
      > temporarely.
      >
      > All the best (for 2006 and later (grin))
      >
      > Wouter M.
      >

      Hi Everyone-

      I'm down too...hope Scott gets us up and running soon.

      R. Dukas
    • Scott Alexander
      I m looking into the Real Audio problem. I hope to have it working again shortly. Scott Alexander The Red Hot Jazz Archive www.redhotjazz.com
      Message 2 of 7 , Jan 8, 2006
      • 0 Attachment
        I'm looking into the Real Audio problem. I hope to have it working again
        shortly.

        Scott Alexander
        The Red Hot Jazz Archive
        www.redhotjazz.com


        Wouter Maréchal wrote:
        > Once again troubles connecting to the Redhotjazz archive. I hope
        > temporarely.
        >
        > All the best (for 2006 and later (grin))
        >
        > Wouter M.
        >
        >
        >
        >
        >
        > Yahoo! Groups Links
        >
        >
        >
        >
        >
        >
        >
        >
        >
      • Scott Alexander
        Hey everybody it s working again. Thanks for the heads up. Scott Alexander The Red Hot Jazz Archive www.redhotjazz.com
        Message 3 of 7 , Jan 8, 2006
        • 0 Attachment
          Hey everybody it's working again. Thanks for the heads up.

          Scott Alexander
          The Red Hot Jazz Archive
          www.redhotjazz.com



          Scott Alexander wrote:
          > I'm looking into the Real Audio problem. I hope to have it working again
          > shortly.
          >
          > Scott Alexander
          > The Red Hot Jazz Archive
          > www.redhotjazz.com
          >
          >
          > Wouter Maréchal wrote:
          >
          >> Once again troubles connecting to the Redhotjazz archive. I hope
          >> temporarely.
          >>
          >> All the best (for 2006 and later (grin))
          >>
          >> Wouter M.
          >>
          >>
          >>
          >>
          >>
          >> Yahoo! Groups Links
          >>
          >>
          >>
          >>
          >>
          >>
          >>
          >>
          >>
          >>
          >
          >
          >
          > Yahoo! Groups Links
          >
          >
          >
          >
          >
          >
          >
          >
          >
        • Wouter Maréchal
          Message 4 of 7 , Jan 9, 2006
          • 0 Attachment
            <<Hey everybody it's working again. Thanks for the heads up.
            Scott Alexander

            Thanks Scott,

            But still some weird things appear. Clicking on Susie Smith and Choo Choo
            Jazzers, four of the five songs are allright, "Put Me In The Alley Blues"
            gives the same connecting troubles. OK a minor error but weird. Maybe just a
            typo in the url-title?

            All the best
            Wouter M.
          • Scott Alexander
            Wouter, That song was missing. I ve corrected the problem. Thanks, Scott Alexander The Red Hot Jazz Archive www.redhotjazz.com
            Message 5 of 7 , Jan 9, 2006
            • 0 Attachment
              Wouter,
              That song was missing. I've corrected the problem.

              Thanks,
              Scott Alexander
              The Red Hot Jazz Archive
              www.redhotjazz.com


              Wouter Maréchal wrote:
              > <<Hey everybody it's working again. Thanks for the heads up.
              > Scott Alexander
              >
              > Thanks Scott,
              >
              > But still some weird things appear. Clicking on Susie Smith and Choo Choo
              > Jazzers, four of the five songs are allright, "Put Me In The Alley Blues"
              > gives the same connecting troubles. OK a minor error but weird. Maybe just a
              > typo in the url-title?
              >
              > All the best
              > Wouter M.
              >
              >
              >
              >
              >
              >
              >
              > Yahoo! Groups Links
              >
              >
              >
              >
              >
              >
              >
              >
              >
              >
            • Wouter Maréchal
              Thank you, Scott Wouter M. ... Scott Alexander The Red Hot Jazz Archive www.redhotjazz.com
              Message 6 of 7 , Jan 9, 2006
              • 0 Attachment
                Thank you, Scott
                Wouter M.

                >>Wouter,
                >>That song was missing. I've corrected the problem.

                >>Thanks,
                Scott Alexander
                The Red Hot Jazz Archive
                www.redhotjazz.com
              Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.