Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Tabung Amal Respeks

Expand Messages
  • Mat Rock
    Assalamualaikum... mcm mana dgn gathering semalam?? boleh sesiapa cerita sikit?? aku check keahlian dlm AJKRESPEKS@yahoogroups.com , kenapa baru 7 org yg
    Message 1 of 1 , Jan 1, 2008
    • 0 Attachment
      Assalamualaikum...
      mcm mana dgn gathering semalam?? boleh sesiapa cerita sikit??
      aku check keahlian dlm AJKRESPEKS@yahoogroups.com , kenapa baru 7 org yg mendaftar?? mana AJK yg lain?? mungkin bz kot.... aku harap semua AJK daftar kat situ, so segala info boleh dihantar kat situ.
      Aku tertarik ngan emel Fatiq berkenaan "WOODS!! Jadilah Warga Prihatin...Bantu Anak2 Yatim". Cayalah bro.. usaha yg cukup murni. Sebenarnya aku dah buat serba ringkas paperwork tentang "Bowling Amal Respeks 2008".. cadang nak present kat gathering semalam tapi apakan daya.. ada hal yg x dpt dielakkan..
      kempunan aku x dpt makan ketam cili api Dyah..
      Aku harap Dyah dpt arrange satu meeting antara AJK untuk aku present proposal aku tu.. meeting kat kedai kopi pun boleh.. tapi kalau boleh biarlah tempat yg kurang lebih selesa.. sbb aku perlukan feed-back dari semua AJK tentang proposal aku tu..
      aku harap dpt maklumbalas dr Dyah.. kalau boleh 19 atau 20 Januari ni..
      Wassalam


      Be a better friend, newshound, and know-it-all with Yahoo! Mobile. Try it now.
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.