Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

UNDE ESTE PASIUNEA TA ?

Expand Messages
 • horenb
  UNDE ESTE PASIUNEA TA ? scrisa de Keith Green Daca inima ta isi gaseste placerea in a citi romane ori in a se uita la TV ori se duce la cinema ori in a fi cu
  Message 1 of 1 , Jun 25, 2009
  • 0 Attachment
   UNDE ESTE PASIUNEA TA ?
   scrisa de Keith Green

   "Daca inima ta isi gaseste placerea in a citi romane ori in a se uita la TV ori se duce la cinema ori in a fi cu prietenii in loc de a sta singura cu Dumnezeu si a-L imbratzisa pe El, impartasindu-I grijile si poverile Lui, plangand si bucurandu-te cu EL, atunci cum crezi ca vei reusi sa stai in prezenta Lui o vesnicie ?
   Vei fi plictisit pana la lacrimi in cer, daca nu esti acum entuziasmat de Dumnezeu !
   Mi se pare ca sunt, intr-adevar, putini cei care traiesc cu pasiune pentru Dumnezeu, in special cu pasiunea de a fi cu El. Astazi asa de mare galagie se inalta spre tronul Celui Prea Inalt o galagie numita lauda, si cantare si strigate de bucurie!
   Dar...
   ma intreb daca aceiasi oameni, carora le place sa cante si sa strige , exclamand cu voce tare laudele lui Dumnezeu ,
   au parte de o slava intensa in viata lor secreta intima cu Domnul. Cand s-au terminat serviciile si nu mai este nimeni ca sa te asculte, cand predicatorii si-au terminat slujba si ai ramas singur in banca, cu exceptia Aceluia care este cel mai important, ai tu aceeasi bucurie plina de pasiune in duhul tau, bucuria de a fi doar tu singur cu Dumnezeul cel viu ? "

   Am gasit asta in almanahul bunicii mele.
   * Almanahul Femeii Crestine 2007
   Felicitari !
  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.