Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

16022RE: [RCX400] Broken 16" RCX-400?

Expand Messages
  • Coban, Louis W
    Mar 20 6:29 PM
    • 0 Attachment
      Yes, we did try that but I could not get the Meade Autostar updater to connect to the scope.  Another peculiar thing is that the LED on the control panel does not light.  We tried the handpaddle on a known good scope and it lights up a little, that is to say there is some background light on the display but there is no text. 
       
      Lou  
       

      From: RCX400@yahoogroups.com [RCX400@yahoogroups.com] On Behalf Of P. Clay Sherrod [drclay@...]
      Sent: Thursday, March 20, 2014 11:15 AM
      To: RCX400@yahoogroups.com
      Subject: Re: [RCX400] Broken 16" RCX-400?



      I would connect the telescope to your computer and do a fresh Flash Load to over-write the existing firmware; it sounds like communication has been disrupted.
       
      ------------
      Dr. Clay
       
      Arkansas Sky Observatories
      http://www.arksky.org/
      ASO Petit Jean Mountain /MPC H41
      ASO Petit Jean Mountain South /MPC H45
      ASO West Conway /MPC H43
      .......serving astronomy since 1971
      ____________________
      ----- Original Message -----
      Sent: Wednesday, March 19, 2014 11:31 PM
      Subject: [RCX400] Broken 16" RCX-400?

      Hello Everyone,
       
      We have a 16" RCX-400 that is about 5 years old that we never used.  We put it in a new observatory and when we power it up, the hand paddle says "16x2 Version [1.4]" then it says "PRESS KEYS:"  The hand paddle will display any of the keys that you press but it will not do any thing else, it won't boot.  It sounds like the scope is in some sort of diagnostic mode?  Has anyone ever seen this kind of behavior?
       
      Thanks.
       
      Lou      


    • Show all 5 messages in this topic