Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 
 • Back
 • About Group

 • Join Group
added in the last 7 days

Group Description

Te dashur bashkefshatre qeparotas dhe miq te qeparotasve!
Kudo qe jeni neper bote. Mirse erdhet ne Grupin "QEPAROI" ne Internet. Jeni te ftuar qe ne cdo kohe te jemi te lidhur me njeri tjatrin dhe te komunikojme here mbas here per cdo gje qe mendon sejcili per te qene sa me afer, pamvaresisht nga distancat gjeografike qe na ndajne. Cdo gje qe mendoni se do i sherbeje ceshtjes se fshatit tone mund ta shkruaje pa ngurim direkt ne adresen e Grupit: qeparoi@yahoogroups.com ose ne adresen e Moderatorit: qeparoi@yahoo.com...


Copycat
...........................................................................


Kur zbres nga Llogoraja

zemra me mbushet plot me gaz

Ere e detit ere e jodjos

thua se jam ne Parajs'

Vete zoti i ka fale atij vendi bukurin

Malli per te s'ka te shuar besome per Pernedin !

Ju faleminderit sinqerisht,

pJp

Copyright © 2006 Gjivlashi All Rights Reserved

Group Information

 • 541
 • Albanian
 • Jul 14, 2002
 • English

Group Settings

 • This is a restricted group.
 • Attachments are permitted.
 • Members cannot hide email address.
 • Listed in Yahoo Groups directory.
 • Membership requires approval.
 • Messages from new members require approval.
 • All members can post messages.

Message History