Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: [PeaceGeneration] Kahatur A'a sareng Teteh

Expand Messages
  • A'a Van
    Wilujeng Enjing sadayana....Kumaha Damang??? Eh, kunaon meni rariweuh pisan ayeuna teh, aya naon kitu?? oh...si got tu skul tea nya?? Ah, abdi mah ngiring
    Message 1 of 1 , Jan 7, 2004
    • 0 Attachment

       
           Wilujeng Enjing sadayana....Kumaha Damang???
          Eh, kunaon meni rariweuh pisan ayeuna teh, aya naon kitu?? oh...si got tu skul tea nya??
      Ah, abdi mah ngiring ngadu'akeun wae lah...mugi-mugi acarana tiasa sukses, berhasil lah pokona mah,okey??!!
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.