Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

42839RE: [PanoToolsNG] Re: White Line

Expand Messages
  • Sacha Griffin
    Jul 3 7:14 AM
    • 0 Attachment
      Jpegs don't have layers, so you won't get that warning.

      Autoblending can also cause the line.





      Sacha Griffin

      Southern Digital Solutions LLC

      http://www.seeit360.net

      http://www.southern-digital.com

      GMAIL IM: sachagriffin007@...

      404-551-4275







      From: PanoToolsNG@yahoogroups.com [mailto:PanoToolsNG@yahoogroups.com] On
      Behalf Of Chuck Lampman
      Sent: Saturday, July 03, 2010 10:03 AM
      To: PanoToolsNG@yahoogroups.com
      Subject: [PanoToolsNG] Re: White Line





      Thanks, everybody, for the suggestions...

      I didn't resize the image at any point- I set the output from PTGui to 6000
      X3000, and kept it that size throughout. I don't think I saved to .tifs or
      .jpgs with layers- PS warns you that the file size will be bigger if you do
      that, so I always go back and flatten- but I might have missed that.

      Picking up on Ned's suggestion, I found a workaround. Since the line was at
      the point where the image wrapped, I went back to CC and changed the initial
      view, then generated new cube faces. The line appeared in the bottom, back
      and top faces, so I cloned it out in each face, and reassembled the
      equirectangular image.

      Now that the WWP submission is in, I'm going to go back and start from
      scratch and see if I can fine out what happened- I'll post the results here.

      Again, thanks for the help.

      Best regards,

      Chuck

      .


      <http://geo.yahoo.com/serv?s=97359714/grpId=18227848/grpspId=1705006496/msgI
      d=42838/stime=1278165779/nc1=6083913/nc2=4025338/nc3=3848643>





      [Non-text portions of this message have been removed]
    • Show all 11 messages in this topic