Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

[Docs] [Code] Re: Problem with feat

Expand Messages
  • Tom Parker
    This is not a bug. It s working as designed. Please read this FREQ for more information:
    Message 1 of 8 , Jul 29, 2008
    • 0 Attachment
      This is not a bug. It's working as designed. Please read this FREQ
      for more information:
      http://sourceforge.net/tracker/index.php?func=detail&aid=712424&group_id=25576&atid=384722

      TP.

      --- In PCGenListFileHelp@yahoogroups.com, "Tir Gwaith"
      <Tir.Gwaith@...> wrote:
      >
      > Confirmed. Code BUG in 5.14.1
      >
      > Why was this changed, or did it creep in, and just get documented?
      >
      > On Tue, Jul 29, 2008 at 6:48 PM, Tir Gwaith <tir.gwaith@...> wrote:
      > > On Tue, Jul 29, 2008 at 6:27 PM, Andrew Maitland <drew0500@...> wrote:
      > >> Sounds like we have a conflict of information then...
      > >>
      > >> Tom, is the behavior correct or are the docs incorrect and need
      to be fixed?
      > >>
      > >> (I've always heard you need a base tag to have a bonus work).
      > >
      > > If the docs are right, we have a code bug (BONUS does _not_ DEFINE,
      > > only adds to something defined), but I haven't noticed one with my
      > > characters...
      > >
      > > I can test pretty easily in 5.14.1, give me a bit. :)
      >
      > --
      > Tir Gwaith
      > PCGen LST Chimp
      >
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.