Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝ ΗΣΗ !

Expand Messages
 • kivotoshelp
    ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !   Πήγε να δουλέψει χαρούμενη καί γελαστή καί την
  Message 1 of 1 , May 8, 2010

    

   ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !

    

   Πήγε να δουλέψει χαρούμενη καί γελαστή καί την έστειλαν στό Nεκροτομείο. Ένα από τα πρώτα "θύματα" τού Ταμείου... 


   Τά φοβερά γεγονότα πού συνέβησαν τίς τελευταίες μέρες στήν Αθήνα καί ο θάνατος τριών αθώων ανθρώπων είναι μέρος τού προθάλαμου μόνο τού  Διεθνούς καί Ειδεχθούς Ταμείου.


   Τά όσα θα επακολουθήσουν σε λίγο καιρό, όταν αρχίσει να σφίγγει η μέγγενη τής ανέχειας ανθρώπους καί οικογένειες, ανέργους καί χαμηλόμισθους, χρεώστες δανείων καί μικροκαταθέτες, θα είναι μία εφιαλτική κατάσταση πού οί κυβερνήτες μας δέν μπορούν φαίνεται να καταλάβουν...

   Γιά να φθάσουμε όμως ώς εδώ, μία δεκαετία πρίν αφέθηκαν τα πράγματα ελεύθερα καί ανεξέλεγκτα. Έτσι...


   Κουκουλοφόροι πού παραμένουν για δεκαετίες ασύλληπτοι, αναρχικοί πού τούς κάνουν "προσαγωγές" καί οί ανακριτές καί εισαγγελείς τούς αφήνουν ελεύθερους, εμπρηστές πού για χρόνια παραμένουν ασύλληπτοι καίγοντας καταστήματα καί αυτοκίνητα, κάμερες υπό κατάργηση ( για να διευκολύνεται μήπως το έγκλημα;),   δικαιολογίες προσωπικών δεδομένων γιά να κρύβονται οί παραβάτες,  υπερβάσεις αστυνομικών πού κοπανάνε αθώους πολίτες όταν δίπλα τους οί κουκουλοφόροι διαλύουν τα πάντα, κλοπές, φόνοι, βιασμοί, γρονθοκοπήματα καί ληστείες σε καθημερινή βάση καί σε όλη την χώρα, έμποροι ναρκωτικών καί ειδεχθείς εγκληματίες  πού τούς δίνουν πενθήμερες... άδειες καί μετά εξαφανίζονται..., καί πάνω απ΄ όλα η Μεγάλη Αποστασία μας από τίς εντολές τού Θεού, η αμετανοησία μας, καί η υπερήφανη διαγωγή μας,  έ, όλα αυτά συνέθεσαν το πάζλ μιάς χώρας σε βαριά κρίση θεσμών καί αξιών κατάλληλη γιά σκοτεινά σχέδια σκοτεινών ανθρώπων. 


   Τό Ειδεχθές Ταμείο ήταν απλώς το πέρασμα στόν Άδη πού τόσα χρόνια μόνοι μας προετοιμάσαμε... 

    

    

   ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ  ΜΙΛΟΥΝ  ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑ...

   =======================

   1)  Ομιλία Πρωθυπουργού Γιώργου Α. Παπανδρέου στο Συνέδριο του Economist με θέμα: «Meeting the challenges through leadership strategy» (28 Απριλίου 2010)


   "....Για όσους από εσάς δεν έχουν πεισθεί ακόμα, υπάρχει περαιτέρω απόδειξη ότι οι αγορές δεν αυτορυθμίζονται και δεν λειτουργούν ορθολογικά, εξ ορισμού.


   Τα επιτόκια δανεισμού στην Ελλάδα σήμερα είναι πέραν κάθε λογικής και αυτό δείχνει, αφενός, την απόλυτη έλλειψη νηφαλιότητας των αγορών και, το χειρότερο, το μέγεθος της κερδοσκοπικής πίεσης που δέχεται η χώρα μας.


   Είναι γεγονός ότι, εμείς, οι Έλληνες, έχουμε τα δικά μας προβλήματα, τα οποία και αντιμετωπίζουμε. Ας είναι λοιπόν αυτό, ένα ισχυρό μήνυμα για την ευρύτερη επείγουσα κατάσταση που αντιμετωπίζουμε.


   Χρειαζόμαστε Παγκόσμια διακυβέρνηση, Παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση και την χρειαζόμαστε γρήγορα...."

   http://www.primeminister.gr/2010/04/29/1688 ( πρωθυπουργικό γραφείο )


   ======================

   2)  "Δεν μπορούμε να απογοητεύσουμε τον κόσμο..."
   Κοπεγχάγη, Δανία, 17 Δεκεμβρίου 2009


   "Κυρίες και κύριοι,


   Η ανθρωπότητα ποτέ δεν είχε αντιμετωπίσει σοβαρότερη ή δυσκολότερη πρόκληση. Και η Διάσκεψη αυτή της Κοπεγχάγης δεν είναι καθόλου ασήμαντη. Δεν είναι μικρό πράγμα να συμφωνήσουμε σε παγκόσμιο επίπεδο. 


   Τη στιγμή αυτή, παρατηρούμε την Παγκόσμια διακυβέρνηση εν τη γενέσει της.


   Θα πρέπει, ωστόσο, να συμφωνήσουμε σε μια υποχρέωση, για την πραγμάτωση της οποίας θα είμαστε δεσμευμένοι..."

   http://www.papandreou.gr/papandreou/content/Document.aspx?d=6&rd=7739474&f=1721&rf=-1853366823&m=12730&rm=13954113&l=2

    

   ΔΗΛΩΣΕΙΣ   ΜΙΚΗ  ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ...

    

   "...Με τον κοινό νου που διαθέτω, δεν μπορώ να εξηγήσω και ακόμα περισσότερο να δικαιολογήσω την ταχύτητα με την οποία κατρακύλησε η χώρα μας από τα επίπεδα του 2009 σε τέτοιο σημείο, ώστε με το ΔΝΤ να απολέσουμε ένα μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας και να τεθούμε σε καθεστώς κηδεμονίας.


   Και είναι περίεργο ότι κανείς έως τώρα δεν ασχολήθηκε με το πιο απλό, δηλαδή την οικονομική μας διαδρομή με αριθμούς και στοιχεία από τότε έως τώρα, ώστε να καταλάβουμε κι εμείς οι αδαείς τους πραγματικούς λόγους αυτής της πρωτοφανούς και ιλιγγιώδους εξελίξεως, που έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια της εθνικής μας αυτοτέλειας και μαζί της την διεθνή ταπείνωση.


   Ακούω για το χρέος των 360 δισεκατομμυρίων, όμως συγχρόνως βλέπω ότι τα ίδια και μεγαλύτερα χρέη έχουν πολλές άλλες χώρες.


   Άρα δεν μπορεί να είναι αυτή η βασική αιτία της κακοδαιμονίας….

    

    

   Θέλουν Παγκόσμια Κυβέρνηση !


   Στήν Πόλη, στήν Αγιά Σοφιά...


   Άδεια παγκάρια έφερε η κρίση...


   Δέν θα προδώσω ποτέ τα μυστικά τής Εξομολογήσεως...


   Ετοιμάζεται Αρχιεπισκοπή Δωδεκανήσου;

    

   www.kivotoshelp.gr


   http://www.kivotoshelp.gr/Pages/neotera.htm

    


  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.