Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Scrisoare de protest privind Legea Antreprenorului Social

Expand Messages
 • Aurelia Grigore
  Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile isi exprima dezacordul cu privire la propunerea legislativa Legea Antreprenorului Social (numar de inregistrare
  Message 1 of 1 , May 25, 2011

  Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile isi exprima dezacordul cu privire la propunerea legislativa Legea Antreprenorului Social (numar de inregistrare la Senat L204/2011) adoptata pe 16 Mai 2011 de catre Senatul Romaniei, in care este reglementat conceptul de antreprenor social.

  Consideram ca atat forma propusa de initiatorul legii, Senatorul Iancu Iulian, cat si forma adoptata de catre Senat  sunt in contradictie cu toate principiile europene in domeniul economiei sociale si pot aduce grave deservicii beneficiarilor finali ai economiei sociale, persoanele defavorizate.

  Cu toate ca preocuparea statului de a realiza mecanisme fiscale sau de a oferi sprijin institutional entitatilor economiei sociale este foarte mica, este si mai grav faptul ca impactul social pozitiv datorat acestor organizatii in ultimii 20 de ani nu este recunoscut la nivelul institutiilor statului. Ne exprimam de asemenea ingrijorarea cu privire la votarea acestei legi de catre Senat in pofida avizelor negative ale Comisiilor Permanente si ale Consiliului Legislativ, ceea ce ridica semne de intrebare cu privire la scopul acestui demers legislativ.

  Va rugam gasiti atasat protestul FDSC cu privire la aceasta lege.

  Pentru a sustine demersul FDSC, va rugam sa trimiteti pozitia dumneavostra cu privire la aceasta lege pe adresa de email diana.berceanu@..., persoana de contact Diana Berceanu, Advocacy Director FDSC.

   

   

  Aurelia Grigore

  Coordonator Relatii Publice

   

  cid:image002.jpg@01CB7C26.D26E8150 

   

  Strada Orzari Nr.86A Sector 2, Bucuresti
  Tel: +4 021 3100177
  Fax: +4 021 3100180

  aurelia.grigore@...

  www.fdsc.ro

  www.stiriONG.ro, deci existi!

   

Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.