Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Fw: Voluntariat cu shtaif la Horeca Expo 2013

Expand Messages
 • GeoS
  Salut! Esti student si in cautare de experiente interesante si utile? In perioada 14-17 te invitam sa fii voluntarul nostru la standul Alucro din cadrul Horeca
  Message 1 of 1 , Mar 5, 2013
   Salut!

   Esti student si in cautare de experiente interesante si utile?

   In perioada 14-17 te invitam sa fii voluntarul nostru la standul Alucro din cadrul Horeca Expo 2013.

   Vei oferi tuturor celor interesati informatii despre ONG-ul nostru, Alucro, si despre diferitele campanii pe care le derulam (vezi detalii pe www.alucro.ro, www.everycancounts.ro, http://everycancounts.wordpress.com).

   Iar noi iti oferim gratuit transport si masa pe perioada evenimentului, un training specific, diploma de participare si o scrisoare de recomandare.

   Pentru inscrieri te invitam sa ne trimiti un CV si o scrisoare de intentie la adresa adinamagsi@... si/sau sa iei cat de curand legatura cu noi, telefonic, la numarul 0726-255.355.


   Adina Magsi

   ____________
   Adina Magsi
   GENERAL MANAGER - ALUCRO


   ADDRESS : 106R BERCENI STREET , BUCHAREST , ROMANIA , 041919
   PHONE : 0040-726.255.355.
   FAX : 0040-372.196.605.
   E-MAIL : adinamagsi@...

   CUI 27035248 , 28/19.05.2010
   www.alucro.ro
   http://www.facebook.com/alucro


   ###


   ALUCRO - Despre noi

   ALUCRO este o asociatie non-profit fondata in 2008 de catre AMEP AMERICAN PACKAGING SA, CAN-PACK ROMANIA SRL si EAA – ASOCIATIA EUROPEANA A ALUMINIULUI.

   Obiectivele noastre sunt:

   Informarea, educarea si responsabilizarea unui segment cit mai mare al populatiei cu privire la colectarea si reciclarea dozelor din aluminiu;

   Colaborarea cu toti colectorii din sectorul public si privat in vederea promovarii actiunilor de reciclare a dozelor din aluminiu;
   Implementarea si dezvoltarea unui program educational activ in scoli, cu sprijinul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, focusat pe colectarea si reciclarea dozelor din aluminiu;

   Organizarea de campanii la intervale regulate de timp in cadrul marilor retail-eri;

   Incheierea de parteneriate cu organizatiile si companiile de profil in vederea dezvoltarii si extinderii activitatii de colectare si reciclare a dozelor de aluminiu.

   Prin campaniile noastre vrem sa ne facem clar auzite obiectivele si sa atragem atentia oamenilor asupra colectarii selective, in special a dozelor de aluminiu.


   ###


   HORECA EXPO – totul pentru industria ospitalității

   14 – 17 martie 2013

   Cu o nouă viziune asupra evenimentelor "business to business" (B2B), HORECA EXPO își propune să devină un etalon pentru această industrie și urmărește să aducă față în față companiile și specialiștii din domeniu, asociațiile și organizațiile de profil.

   "Ne propunem să revitalizăm cultura pentru târguri și expoziții şi să subliniem importanța participării cât mai multor companii, având convingerea că numai printr-un schimb de bune practici se poate
   ajunge la nivelul cerut de consumatori." Bogdan Almași, director general EXPOROM.

   Evenimentul beneficiază de parteneriate cu METRO Cash & Carry România și cu asociații și organizații de profil ca: Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din Tursim (ANBCT), Asociația de Cafea de
   Specialitate (SCAE România), Horeca School, Asociația de curățenie MATISZ (Ungaria) reprezentată de către Tibor Ritz.

   Maeștrii bucătari Ștefan Bercea și Petrișor Tănase (ANBCT) împreună cu echipa lor de profesioniști în arta culinară vor încânta cu Salonul de gastronomie și o serie de seminarii tematice.

   Recunoscutul somelier Sergiu Nedelea (Winetaste) va susține la rândul său atât seminarii, cât și degustări de vin.

   SCAE România va dezvălui secrete și tehnici de preparare a băuturilor pe bază de cafea, în timp ce Barmania și Flying Cocktails vor susține reprezentații de Mixologie și Flair.

   Pe www.horecaexpo.ro, veți regăsi lista completă de evenimente conexe. Expozanții se pot înscrie până pe 1 martie 2013, iar pentru orice informație cu privire la desfășurarea evenimentului, ne puteți scrie la pr@..., persoana de contact fiind Romina Stancu (0752.206.745).

   Adresa complexului expozițional EXPOROM este Strada Biruinței, nr 98, Pantelimon, județul Ilfov.

   Accesul în spațiul expozițional se va face pe bază de invitație sau bilet de intrare, iar transportul (microbuze cu o capacitate de 25 de persoane) vizitatorilor va fi gratuit de la stația de metrou Republica.

   ###
  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.