Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

RE: [Novelku_com] Digest Number 28

Expand Messages
  • farina cha
    Halo smua... Oia, kak luna, kapan2 bikin kuis yuk? Yah, kuis ttg buku2 Kak Luna. Stuju2? Kak, ada batasan umur gak di milis ini? Farina ...
    Message 1 of 1 , Oct 19, 2007
    • 0 Attachment
      Halo smua... Oia, kak luna, kapan2 bikin kuis yuk? Yah, kuis ttg buku2 Kak Luna. Stuju2? Kak, ada batasan umur gak di milis ini?
      Farina

      Novelku_com@yahoogroups.com wrote:
      > Novelku.com
      > Novelku.com
      > Messages In This Digest (1
      > Message)
      > 1a.
      > Balasan: Re: [Novelku_com] hi
      > From:
      > meihao squalle
      > View All Topics | Create New Topic
      > Message
      > 1a.
      > Balasan: Re: [Novelku_com] hi
      > Posted by: "meihao squalle"
      > meihao_squalle@...
      >  
      > meihao_squalle
      > Tue Sep 18, 2007 1:05 am (PST)
      > deh aku coba thanks ya.......... .
      > Luna Trsyg < luna_tr13@yahoo. co.id > wrote: Masa sih gak bisa? FSku luna@novelku. com . Disitu nggak emang gak ada
      > pilihan Add as Friend, tapi diganti Become Fans. Tapi sama aja kok.
      > meihao squalle wrote:
      >>
      >> aku mo add fsnya luna ko ga bisa ya?
      >> knp padahal aku fans berat dia??????
      >> trims....... ......... ......... !
      >>
      >> ------------ --------- --------- --------- --------- --------- -
      >> Bergabunglah dengan orang-orang yang berwawasan, di bidang Anda di
      >> Yahoo! Answers
      >>
      >>
      > ------------ --------- --------- ---
      > Bergabunglah dengan orang-orang yang berwawasan, di bidang Anda di Yahoo! Answers
      > Back to top
      > Reply to sender
      > |
      > Reply to group
      > |
      > Reply via web post
      > Messages in this topic
      > (5)
      > Recent Activity
      >   4
      > New Members
      > Visit Your Group
      > Yoga Groups
      > Find Enlightenment
      > & exchange insights
      > with other members
      > Yahoo! Groups
      > Real Food Group
      > Share recipes
      > and favorite meals.
      > Best of Y! Groups
      > Check it out
      > and nominate your
      > group to be featured.
      > Need to Reply?
      > Click one of the "Reply" links to respond to a specific message in the Daily Digest.
      > Create New Topic |
      > Visit Your Group on the Web
      > Messages
      > | Links
      > | Database
      > | Polls
      > | Members
      > | Calendar
      > Change settings via the Web (Yahoo! ID required)
      > Change settings via email: Switch delivery to Individual | Switch format to Traditional
      > Visit Your Group |
      > Yahoo! Groups Terms of Use |
      > Unsubscribe



      ________________________________________________________
      Bergabunglah dengan orang-orang yang berwawasan, di di bidang Anda! Kunjungi Yahoo! Answers saat ini juga di http://id.answers.yahoo.com/
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.