Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Belangrijke data

Expand Messages
 • Jac. Hoornick
  Hierbij enige belangrijke data voor u: Op zaterdag 2 november 2013 zal er weer een Genealogische Dag worden gehouden in het Zeeuws Archief te Middelburg. Samen
  Message 1 of 1 , Oct 19, 2013
  • 0 Attachment
   Hierbij enige belangrijke data voor u:
    
   Op zaterdag 2 november 2013 zal er weer een Genealogische Dag worden gehouden in het Zeeuws Archief te Middelburg.
    
   Samen met het Zeeuws Archief en het Genealogisch Centrum Zeeland eveneens uit Middelburg hopen wij  weer op uw aanwezigheid, het begint om 10.00 uur.
   Een ieder is van harte welkom en voor een ieder zal er iets te vinden zijn.
    
    
   Op zaterdag 9 november 2013 zal dhr. Jaap van Zweeden een lezing houden over de digitalisering binnen de NGV. In het Genealogisch Centrum te Weesp is veel materiaal aanwezig wat gedigitaliseerd dient te worden, de vraag is of de leden van het NGV bereid zijn om een handje te helpen. U mag het doen in uw eigen omgeving en in het tempo wat u uitkomt. Meer hierover tijdens deze lezing. Het lijkt ingewikkelder dan het in werkelijkheid is.
   Ook op deze zaterdag 9 november 2013 zal dhr. Arjen van Westen informatie geven over het filmproject Braziliaanse koorts, over Zeeuwen in Braziliƫ. Filmmakers werken aan een documentaire over de 700 Zeeuwen die tussen 1858-1862 naar Braziliƫ emigreerden. Braziliaanse Koorts gaat de film heten en vertelt het verhaal van al die avonturiers die voor een onzekere toekomst in de tropen kozen.
   De tijden voor deze lezingen is als volgt Dhr. van Zweeden zal zijn verhaal doen rond 14.30 uur en dhr. van Westen zal dit doen na de koffie zo rond 15.15 uur.
   Waar: in de Vroone; C.D. Vereekestraat 74; 4421 CE te Kapelle.
   Lezingen worden gehouden na de najaarsledenvergadering die om 14.00 uur begint, ook u bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.
   Toegang is gratis.
   U bent van harte welkom  
    
   Vriendelijke groeten.
   Sjaak Hoornick
   PR-functionaris NGV, afd. Zeeland
    
   ... voorouders komen tot leven ...
  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.