Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Fw: voorintekening cd rom Borsele

Expand Messages
 • J.C.M. Hoornick
  ZEEUWSE KWARTIERSTATEN ... From: J.C.M. Hoornick To: zeeland Sent: Wednesday, February 06, 2008 4:09 PM Subject: voorintekening cd rom Borsele CD-ROM
  Message 1 of 1 , Mar 1, 2008
  • 0 Attachment
   ZEEUWSE KWARTIERSTATEN
   ----- Original Message -----
   From: J.C.M. Hoornick
   To: zeeland
   Sent: Wednesday, February 06, 2008 4:09 PM
   Subject: voorintekening cd rom Borsele


   CD-ROM Gemeente Kapelle en Reimerswaal ( bevat alle beschikbare gegevens van de kerkdorpen )   Enige tijd geleden heeft de genealogische computer werkgroep Zeeland van de NGV besloten te gaan werken aan het digitaal maken van de genealogische gegevens van de gemeenten op Zuid- en Noord- Beveland.

   Na de cd-rom van de Gemeente Borsele verschijnt binnenkort de cd-rom van de Gemeentes Kapelle en Reimerswaal.   Deze cd-rom bevat naast de op alfabetische volgorde gezette aanwezige kerkelijke doop-trouw -lidmaten en begraafregisters ook gegevens van transport registers, overlopers etc.

   Tevens heeft de St. Genealogische Publikaties Zeeland enige jaren geleden de originele doop en trouwboeken van de meeste dorpen met hulp van het Zeeuws Archief en het Centraal Bureau voor Genealogie op cd gezet en nu op laten nemen in de nieuw te verschijnen cd-rom. Hierdoor is het mogelijk om uw eerder opgezochte gegevens te controleren met de originele kopieën.

   De cd-rom bevat gegevens van de volgende dorpen in de gemeente Kapelle en Reimerswaal:

   Gemeente Kapelle:

   Biezelinge

   Eversdijk

   Kapelle

   Schore

   Vlake

   Wemeldinge   Gemeente Reimerswaal:

   Fort Bath

   Hinkelingenpolder

   Krabbendijke

   Kruiningen

   Liefkenshoek

   Lillo

   Maire

   Reimerwael

   Rilland

   Valkenisse

   Waarde

   IJerseke   De cd-rom kan alleen verschijnen als er voldoende inschrijvingen zijn. De maximale oplage zal 250 stuks zijn.

   De cd is bedoeld voor privé gebruik en zal pas te bekijken zijn in archieven en bibliotheken twee jaar na verschijnen .   U kunt inschrijven tegen de gereduceerde prijs van ? 18,50 inclusief de verzendkosten.. Na verschijnen wordt de

   prijs 21,00 Euro inklusief de verzendkosten   Opsturen naar:

   St. Genealogische Publikaties Zld; Schippersweg 26; 4455 VP Nieuwdorp of

   E-mail: genpubl@... Denk aan volledig adres.   --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------   Naam:   Adres:   Postcode:   Woonplaats:   E-mail:   Bestelt de cd-rom Kapelle-Reimerswaal inclusief de verzendkosten voor 18,50 euro

   Na verschijnen ongeveer eind maart 2008 zal de prijs van de cd-rom 21 euro bedragen, inclusief de verzendkosten.   Handtekening: datum:


   [Non-text portions of this message have been removed]
  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.