Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: [N1MM] 20m mults/Qs missing in multiplier window

Expand Messages
  • keepwalking188
    Found the problem. The sub mode definitions were overlapping. Oops! 73/jeff/ac0c
    Message 1 of 3 , Mar 1, 1935
    • 0 Attachment
      Found the problem.

      The sub mode definitions were overlapping. Oops!

      73/jeff/ac0c


      --- In N1MMLogger@yahoogroups.com, "Jim Duncan" <jdbandman@...> wrote:
      >
      > No problem seeing there here, Jeff...
      >
      > 73 de Jim, KU0G
      >
      >
      > -----Original Message-----
      > From: N1MMLogger@yahoogroups.com [mailto:N1MMLogger@yahoogroups.com] On
      > Behalf Of keepwalking188
      > Sent: Sunday, March 31, 2013 2:13 PM
      > To: N1MMLogger@yahoogroups.com
      > Subject: [N1MM] 20m mults/Qs missing in multiplier window
      >
      > For some reason, N1MM is not showing any 20m spots in the multiplier window.
      > I can see mults and Qs in the bandmap, but nothing on the multiplier window.
      > All other bands work fine.
      >
      > I normally have the band-follows-rig setting checked. But even if I click
      > on 20m, no spots show up.
      >
      > I'm sure I've overlooked something.But it's very wierd that the bandmap
      > shows the mults/qs, but the mults window does not. Only for 20m.
      >
      > Appreciate any ideas.
      >
      > 73/jeff/ac0c
      >
      >
      >
      > ------------------------------------
      >
      > To unsubscribe, send an email to:
      > N1MMLogger-unsubscribe@yahoogroups.com
      >
      > Yahoo! Groups Links
      >
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.