Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: [N1MM] {LOG} command working in S&P?

Expand Messages
  • Rex Maner
    Dave I just checked it here and I m having the same problem in Run or S&P ?? Your not as old as I am so quit using age as an excuse ?? Quack ... From: Dave
    Message 1 of 6 , Jan 3, 2013
    • 0 Attachment
      Dave I just checked it here and I'm having the same problem in Run or S&P ??

      Your not as old as I am so quit using age as an excuse ??

      Quack


      ----- Original Message -----
      From: Dave Hachadorian
      To: N1MM Reflector
      Sent: Thursday, January 03, 2013 6:04 PM
      Subject: [N1MM] {LOG} command working in S&P?



      I'm getting ready for RTTY Roundup practice in a few hours.

      In version 12.12.4, I have as my S&P exchange:
      {TX}{ENTER}599 AZ AZ {RX}{LOG}
      The QSO does not go in the log.
      If I hit enter, it goes in the log.

      In CQ mode, the LOG command works fine. I have as my TU message:
      {TX}{ENTER}TU * CQ {RX}{LOG}
      That works fine.

      Maybe I'm missing something, but it seems to be broken.

      Dave Hachadorian, K6LL
      Yuma, Arizona





      ____________________________________________________________
      ____________________________________________________________
      Refinance your home now
      Loans under 729K usually qualify for US GOV backed refinance programs
      http://thirdpartyoffers.netzero.net/TGL3241/50e5ce448b214e387434st02duc

      [Non-text portions of this message have been removed]
    • Jack/W6NF
      Programmed the {log} comand in HC2/K7MKL s run macros. Works *great*...Shelley *loves* it...thanks! Jack, W6NF/HC2UA ... -- Jack, W6NF Silver Springs, NV
      Message 2 of 6 , Jan 5, 2013
      • 0 Attachment
        Programmed the {log} comand in HC2/K7MKL's run macros. Works
        *great*...Shelley *loves* it...thanks!

        Jack, W6NF/HC2UA

        On Thu, Jan 3, 2013 at 1:04 PM, Dave Hachadorian <k6ll@...> wrote:

        > **
        >
        >
        > I'm getting ready for RTTY Roundup practice in a few hours.
        >
        > In version 12.12.4, I have as my S&P exchange:
        > {TX}{ENTER}599 AZ AZ {RX}{LOG}
        > The QSO does not go in the log.
        > If I hit enter, it goes in the log.
        >
        > In CQ mode, the LOG command works fine. I have as my TU message:
        > {TX}{ENTER}TU * CQ {RX}{LOG}
        > That works fine.
        >
        > Maybe I'm missing something, but it seems to be broken.
        >
        > Dave Hachadorian, K6LL
        > Yuma, Arizona
        >
        >
        >



        --
        Jack, W6NF
        Silver Springs, NV
        DM09ji


        [Non-text portions of this message have been removed]
      Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.