Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: [LoadRunner] WSDL not found in LR11.0

Expand Messages
  • Sean Littlejohn
    Did you specify the location of the WSDL in RTS? Do you have access to the WSDL? WSDL would be required in this case. Or make every attempt to correlate all
    Message 1 of 3 , Feb 1, 2012
    • 0 Attachment
      Did you specify the location of the WSDL in RTS? Do you have access to the
      WSDL? WSDL would be required in this case. Or make every attempt to
      correlate all that binary data.

      On Tue, Jan 31, 2012 at 9:07 PM, srinu <dev_srinu@...> wrote:

      > **
      >
      >
      > Hi,
      >
      > I recorded a script for UI(Silverlight 4.0,.net) tranactions.After
      > recording I get code generation notification that WDSL is not found,then i
      > clicked generate options,checked Use WSDL files included in the script and
      > automatically generate WSDL files,regenerated the script but still get the
      > code generation notification
      > Did anyone encountered the same issue and how to capture the WSDL file.
      >
      > Thanks,
      > Srini
      >
      >
      >


      [Non-text portions of this message have been removed]
    • Sean Littlejohn
      I meant Recording Options NOT RTS. ... [Non-text portions of this message have been removed]
      Message 2 of 3 , Feb 1, 2012
      • 0 Attachment
        I meant Recording Options NOT RTS.

        On Wed, Feb 1, 2012 at 10:11 AM, Sean Littlejohn <slittlejohn74@...>wrote:

        > Did you specify the location of the WSDL in RTS? Do you have access to
        > the WSDL? WSDL would be required in this case. Or make every attempt to
        > correlate all that binary data.
        >
        >
        > On Tue, Jan 31, 2012 at 9:07 PM, srinu <dev_srinu@...> wrote:
        >
        >> **
        >>
        >>
        >> Hi,
        >>
        >> I recorded a script for UI(Silverlight 4.0,.net) tranactions.After
        >> recording I get code generation notification that WDSL is not found,then i
        >> clicked generate options,checked Use WSDL files included in the script and
        >> automatically generate WSDL files,regenerated the script but still get the
        >> code generation notification
        >> Did anyone encountered the same issue and how to capture the WSDL file.
        >>
        >> Thanks,
        >> Srini
        >>
        >>
        >>
        >
        >


        [Non-text portions of this message have been removed]
      Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.