Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Messages List

2144

Re: TNC vs. FLDIGI

... That's already done... FLDIGI has a KISS interface...
Bill Vodall
Dec 23, 2015
#2144
 
2143

TNC vs. FLDIGI

Why not make a plugin to connect with FLDIGI to act as a TNC using whatever soundcard FLDIGI is using?
tim.k3teg
Dec 22, 2015
#2143
 
2142

Re: New RMSGateway startup issue

I'm back with a problem.... my setup is a Raspberry pi with RMS gateway running connected to an OTusb on the USB port, and an HT IC24at. I run some tests using
iw2ejh
Dec 2, 2015
#2142
This message has attachments
  • TXT
    67 KB
    debug_log.txt
2141

Re: New RMSGateway startup issue

thank you for your answers, you confirmed me the problem was in the RF link. in fact I replaced the UV3R with an old IC24at and it worked. I can now see
iw2ejh
Nov 29, 2015
#2141
 
2140

Re: New RMSGateway startup issue

What is your tx delay set at? I noticed on my yeasu 8900's that I need to set the txdelay to a fairly large number as it seems to take a while for the tx
Bob
Nov 28, 2015
#2140
 
2139

Re: New RMSGateway startup issue

... Hash: SHA1 The gateway is successfully connecting to a CMS. The connecting client does not appear to be sending any data. The gateway is writing received
Brian R. Eckert - W3SG
Nov 28, 2015
#2139
 
2138

Re: New RMSGateway startup issue

It appears that the rf link retried out before it received the RMS prompt therefore the CMS was waiting for either an idle time out or a Bye cmd. < >
k4gbb
Nov 28, 2015
#2138
 
2137

New RMSGateway startup issue

Good day all, I'm building a RMSGateway with a RaspberryP2, I had some initial issues during installation, but now it seems to be finaly installed. I used a
    iw2ejh
    Nov 28, 2015
    #2137
    This message has attachments
    2136

    Re: RMS GATEWAY WONT CONNECT VIA RF

    Never mind, I had a numeral 1 instead of a small L in the ax25d.conf file. Working fine now Chazz
    Chazz Neher
    Nov 22, 2015
    #2136
     
    2135

    Re: RMS GATEWAY WONT CONNECT VIA RF

    Look at your ax25d.conf file. Are you really using mycall instead of a valid call-ssid? < > k4gbb
    k4gbb
    Nov 22, 2015
    #2135
     
    2134

    RMS GATEWAY WONT CONNECT VIA RF

    I'm trying to get a TNC-black and beaglebone black Rev C running as a gateway RMS. I have seen answers from old posts, but can't seem to find the same
    chazzneh
    Nov 21, 2015
    #2134
     
    2133

    Re: Installation Instructions

    Google K4GBB Sent from my iPad
    KC9SGV
    Nov 15, 2015
    #2133
     
    2132

    Re: Installation Instructions

    Sorry I noticed the extra period after I send the prior. Working fine!
    Ronny Julian
    Nov 14, 2015
    #2132
     
    2131

    Re: Installation Instructions

    Not Found The requested URL /docs/Raspberry.html. was not found on this server. ... Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at 65.41.143.49 Port 800 On Sun, Nov 15, 2015
    Ronny Julian
    Nov 14, 2015
    #2131
     
    2130
    k4gbb1@...
    Nov 14, 2015
    #2130
     
    View First Topic Go to View Last Topic
    Loading 1 - 15 of total 2,144 messages