Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: [LinkStation_General] RESOLVED: Upgrade to 1.45 problem

Expand Messages
  • Ingo Fechtel
    Phil, great to hear that. I don t know why I did not ask it, I remember that in one point of time I wanted to ask you about the firewall... *sigh* anyway, glad
    Message 1 of 10 , Dec 24, 2004
    • 0 Attachment
      Phil,

      great to hear that. I don't know why I did not ask it, I remember that
      in one point of time I wanted to ask you about the firewall... *sigh*
      anyway, glad to hear you got it resolved :)

      I.

      On Dec 24, 2004, at 20:15, Phil Reese wrote:

      >
      > Much to my embarassment but delight, I've gotten my LS back working.
      > How?  Simply doing what the updater recommended, disable the Windows
      > XP firewall before doing the update.
      >
      > Lots of hours but lots of learning about the LS.  Thanks for all the
      > help!
      >
      > Phil
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      > Yahoo! Groups Sponsor
      >
      > ADVERTISEMENT
      >
      >
      > Yahoo! Groups Links
      > • To visit your group on the web, go to:
      > http://groups.yahoo.com/group/LinkStation_General/
      >  
      > • To unsubscribe from this group, send an email to:
      > LinkStation_General-unsubscribe@yahoogroups.com
      >  
      > • Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of
      > Service.
      >
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.