Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: LinkStation connection, changing hard drive?

Expand Messages
  • rob566023
    OK thanks a lot, I am new to these Linkstations, I managed to get my 300gb drive to work OK using stock firmware. I never realised these things are basically
    Message 1 of 3 , Oct 7, 2006
    • 0 Attachment
      OK thanks a lot, I am new to these Linkstations, I managed to get my
      300gb drive to work OK using stock firmware. I never realised these
      things are basically PC's in their own right

      --- In LinkStation_General@yahoogroups.com, "ramuklinkstation"
      <ramuklinkstation@...> wrote:
      >
      > take a look here:
      > http://linkstationwiki.net/index.php?title=Recover_a_non_working_%
      > 22bricked%22_Linkstation
      >
      > If you wanted to use the stock firmware you could just flash it with
      > the stock firmware. If you wanted to try OpenLink or FreeLink you
      > could flash one of those.
      >
      > --- In LinkStation_General@yahoogroups.com, "rob566023" <blobstrom@>
      > wrote:
      > >
      > > I bought a secondhand HD-H120LAN, it worked fine ut in the end wasn't
      > > big enough, I tried to swap out the drives but as soon as did that it
      > > wouldn't connect, I put the old drive back in all fine again, until
      > > now. I get the power on light as normal and the link/act light but I
      > > cannot see the LinkStation, either by connection to a router or direct
      > > to a PC. It is the newer model with out the switch on the back for
      > > crossover.
      > > Is there away of reloading the Linux software on the drive or new
      > > drive. Or have a killed it all.
      > > By the way I run Windows XP. I have searched the net but all I find is
      > > Linux forums
      > > Thanks in advance
      > >
      >
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.