Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: mDNSResponder not working

Expand Messages
  • lalunas10
    ... extent ... Alan, I experienced the same with mDNSResponder. Discard it and install howl, following the instructions in
    Message 1 of 3 , Nov 7, 2005
    • 0 Attachment
      --- In LinkStation_General@yahoogroups.com, "Alan" <patchets@s...> wrote:
      >
      > I'm trying to get my LSII running Openlink to be as mac friendly as possible and to that
      extent
      > I've installed the mDNSResponder package.

      Alan,

      I experienced the same with mDNSResponder. Discard it and install howl, following the
      instructions in <http://linkstationwiki.org/forum/2_359_0.html>. Also make sure you have
      netatalk 2.x installed!

      Cheers,

      -Andre
    • Alan Hatchett
      Installing howl definitely made the difference! thanks ... I experienced the same with mDNSResponder. Discard it and install howl, following the instructions
      Message 2 of 3 , Nov 8, 2005
      • 0 Attachment
        Installing howl definitely made the difference!

        thanks



        --- lalunas10 <lalunas10@...> wrote:

        I experienced the same with mDNSResponder. Discard it
        and install howl, following the
        instructions in
        <http://linkstationwiki.org/forum/2_359_0.html>. Also
        make sure you have
        netatalk 2.x installed!
      Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.