Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

206Re: Problem Replacing the HD

Expand Messages
  • jpneflim
    Nov 6, 2004
      I also set mine to Master. I wanted to write a how to document when I
      was done but I needed to transfer 120GB of data to my new drive so I
      forgot some of the steps. Did you enter you adminastrator password
      when you upgraded the firmware?
      J Watson

      --- In LinkStation_General@yahoogroups.com, "jamy1975" <jamy@b...> wrote:
      >
      > How did you setup the jumpers on the HD? I have mine set to master.
      >
      > Thanks
      >
      > --- In LinkStation_General@yahoogroups.com, "jpneflim" <jpneflim@y...>
      > wrote:
      > >
      > > I've just installed a Maxtor 300GB in my Linkstation. Heres what I
      did:
      > > Plug the Linkstation directly into your PC. Do not go through a
      router.
      > > Disable all firewalls you have running including windows.
      > > At that point do what youve been doing all should be well.
      > > J Watson
      > >
      > > --- In LinkStation_General@yahoogroups.com, "jamy1975" <jamy@b...>
      > wrote:
      > > >


      > > > Anyone have a tutorial for replacing the HD on the linkstation?
      I took
      > > > it apart and installed a 250 GB maxtor. The 1.44 flash utility
      > > > attmepts to run and says "firmware upgrade failed"
      > > >
      > > > Any help is appreciated.
      > > >
      > > > Thanks
      > > >
      > > > Jamy
    • Show all 8 messages in this topic