Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

1589Re: Slimserver startup file settings

Expand Messages
  • brc_pringle
    Mar 2, 2005
    • 0 Attachment
      Hi Daniel,

      Thanks for replying, I'll give it a go tonight and let you know how I
      get on.

      Bruce


      --- In LinkStation_General@yahoogroups.com, "born_daniel"
      <born_daniel@y...> wrote:
      >
      > Hi Bruce,
      >
      > I'm the one who wrote this file... I created a "slimserver" user
      > especially for this application. If you don't want to bother (or at
      > least not at the beginning_, just specify "root" or otherwise
      simply
      > remove everything related to SLIMSERVER_USER in the script
      (including
      > command line parameters if any).
      >
      > To be able to run slimstart from anywhere, you must add a softlink
      to
      > the real script in a directory pointed by the PATH environment
      > variable (env | grep PATH). I think either /usr/bin
      > or /usr/local/bin...? (I don't have access to my LS right now...)
      >
      > Regards,
      > Daniel
      >
      >
      > --- In LinkStation_General@yahoogroups.com, "brc_pringle"
      > <brucepringle@h...> wrote:
      > >
      > > quick question - could someone please tell me what I should be
      > putting
      > > in the SLIMSERVER_USER = ".." section of the slimserver startup
      > file.
      > >
      > > I'm also getting the error 'command not found' when I type
      slimstart
      > > in the command line.
      > >
      > > this is probably blindingly obvious ! many thanks
    • Show all 10 messages in this topic