Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Messages List

6882

uTorrent web interface responds very slowly

hi folks I'm in trouble with uTorrent web interface. It responds very slowly at each click I do (for example when I want to start a download o delete an other
massimo
Aug 22, 2013
#6882
 
6881

Can't Change the Archive Attribute

Has a workaround been posted yet for how to change the archive attribute? I'm running a backup system that relies on resetting the archive bit, but the
evanwi
Aug 21, 2013
#6881
 
6880

HS-DHGL_FW_235-shmod15

Firmware 2.35 Updated Twonky 6.0.42 Updated NasNavi 2.56 Updated BusyBox v1.20.0 (2012-08-22 21:36:06 CDT) http://www.mediafire.com/?25eybyqnz2bt3d8
steviewonderhello
Dec 19, 2012
#6880
 
6879

Problem when change Utorrent password

Hello! I have installed the latest firmware (HS-DHGL_FW_234-shmod14). The firmware is very good, but I have changed the utorrent password and now is impossible
dabox782000
Oct 21, 2012
#6879
 
6876

Re: HS-DHGL_FW_234-shmod14

to what? twonky 7 is crap
steviewonderhello
Jul 26, 2012
#6876
 
6875

Re: HS-DHGL_FW_234-shmod14

steviewonderhello, your work on these is appreciated... any plans on updating Twonky again? :)
hptp11
Jul 22, 2012
#6875
 
6874

HS-DHGL_FW_234-shmod14

HS-DHGL_FW_234-shmod14 http://www.mediafire.com/?dqt3zc42m5rz658 Firmware 2.34 Twonky config survives a firmware update Fix Bittorrent problem if main share is
steviewonderhello
Jun 11, 2012
#6874
 
6873
ehrenrej
Nov 3, 2011
#6873
 
6872

Linkstation Live and rsync

Hi, I have a LS live (unlocked) and currently configuring it to mirror contents via rsync to an external server. I notice that the version of rsync on the box
ataridal
Oct 30, 2011
#6872
 
6871

Re: Can't connect via telnet

I donot think so, but I do not know how to be 100% sure. How can I know that?
emarinuk
Oct 21, 2011
#6871
 
6870

Re: Can't connect via telnet

... Is there a telnet daemon running or is port 23 listened to by the xinetd daemon? -Rusty- --
Rusty Haddock
Oct 20, 2011
#6870
 
6869

Can't connect via telnet

Hi all, I just started playing with a Linkstation Duo LS-WTGL/R1-V3 Firmware 3.09 and it is refusing telnet conenction. Firewall's open for port 23. Am I
emarinuk
Oct 20, 2011
#6869
 
6868

HD-HLAN v2 MIPS (LS2) - Reloading Help

I have a linkstation that was working great till recently running free link with GUI management tool webmin. Now I am left with a Linkstation HD-HLAN v2 MIPS
smile_02851
Sep 28, 2011
#6868
 
6867

Linkstation Quad

I am hoping that someone on this forum can help me. I think I actually have two issues, but need advise. I have an 8TB LinkStation Quad with 4-2TB drives in
A Concerned American Citizen
Sep 21, 2011
#6867
 
6866

HS-DHGL_FW_231-shmod11

No real reason to update from mod10 I did this for myself in august and decided to post it incase anyone wants it as i doubt i will be updating anything else
steviewonderhello
Sep 20, 2011
#6866
 
View First Topic Go to View Last Topic
Loading 1 - 15 of total 6,882 messages