Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: [LacrosseWS] WS-2308 28.4 mph and 14.1mph wind error

Expand Messages
  • Randy m
    On my 2315 I get the same error reading. I wish I news what causes it. 57mph pops up also for no reason. ... From: Doug Braun Subject: Re:
    Message 1 of 4 , Aug 2, 2008
    View Source
    • 0 Attachment
      On my 2315 I get the same error reading. I wish I news what causes it. 57mph pops up also for no reason.

      --- On Thu, 7/31/08, Doug Braun <doug@...> wrote:

      From: Doug Braun <doug@...>
      Subject: Re: [LacrosseWS] WS-2308 28.4 mph and 14.1mph wind error
      To: Lacrosse_weather_stations@yahoogroups.com, jrdean@...
      Date: Thursday, July 31, 2008, 1:27 PM






      About a month ago there was a record 100-degree heat
      wave, and one day for a couple of hours my WS-2317
      gave wind speed readings of around 10-15 MPH, when the
      wind was actually perfectly calm (and it's surrounded
      by trees and rarely registers anything).

      I guess the heat just got to it...

      Doug

      --- "Jamie R. Dean" <jrdean@live. com> wrote:

      > I'm running the WS-2308 wired. as of 2 hours ago
      > every few mins my unit
      > is showing either a 14 mph or 28.4mph wind and there
      > is no wind blowing.
      >

















      [Non-text portions of this message have been removed]
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.