Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Messages List

3953

WS3600 Sender restarts sending after a few weeks in the corner...

I'd practically given up on my WS3600 Sender unit. It wasn't sending at all. So I pulled it down, and put it in the corner of the workroom, and there it sat
shanghaitimes
Nov 24, 2015
#3953
 
3952

Re: WS3600 Power cable pin-out?

Hi! I've a WS2307, and this also work ONLY when batteries are in. Without batteries it doesn't work. I'm using also a cable between the two units (about 10m
Balogh László
Oct 9, 2015
#3952
 
3951

Re: WS3600 Power cable pin-out?

Interesting idea. I dont think I did try that. It may just work? Thanks ... From my iPhone.
Robert Chalmers
Oct 9, 2015
#3951
 
3950

Re: WS3600 Power cable pin-out?

Just a thought but have you tried it with batteries in and wired connection from transmitter to base unit.My old 2300 will only work with a cable if the
maylandmanta
Oct 9, 2015
#3950
 
3949

Re: WS3600 Power cable pin-out?

It should just be a standard telephone cable. The assumption is that the crossover telephone cable is more common than the straight through. ... From: Jeff
Ben Young
Oct 7, 2015
#3949
 
3948

Re: WS3600 Power cable pin-out?

Thank Jeff, I had a look at the doc. The cable is simply straight through end to end. Normal. So the cable I have here will work - if the sending unit is
Robert Chalmers
Oct 7, 2015
#3948
 
3947

Re: WS3600 Power cable pin-out?

Thanks Jeff. I'll have a look. I'm not confident though. What I do need is a new station. But a replacement part may have to do for now though. This one is 4
shanghaitimes
Oct 7, 2015
#3947
 
3946

Re: WS3600 Power cable pin-out?

From my general experience with other LaCrosse WS model serial ports, you are right to be concerned that LaCrosse may (?) employ a proprietary cable
Jeff Bogumil
Oct 7, 2015
#3946
 
3945

WS3600 Power cable pin-out?

My WS3600 Sender is not sending. It seems intermittent though, so it may be still ok. I’ve changed the batteries in the sender unit, and it worked for a
Robert Chalmers
Oct 7, 2015
#3945
 
3944

Re: Need some help

That’s good to know Ken. Often har to get replacements at the right price. cheers Robert ... That’s good to know Ken. Often har to get replacements at the
Robert Chalmers
Jul 25, 2015
#3944
 
3943

Re: Need some help

And for those who aren't into electronics but maybe are into software, and you want to replace a faulty Lacrosse weather station but Lacrosse are too
Ken
Jul 25, 2015
#3943
 
3942

Re: Need some help

Also, for those interested, I have a lot of details on using the Arduino hardware and software on my website, www.chalmers.com.au, focused on my 3600 LaCrosse
Robert Chalmers
Jul 25, 2015
#3942
 
3941

Re: Need some help

If anyone is interested in using an Arduino at the receiving end, the book "*Practical Arduino"* details the hardware and software to build an Arduino based
Ken
Jul 25, 2015
#3941
 
3940

Re: Need some help

Hi Ken, Thanks for your info. Yesterday evening i could get the unit to work again. On the second server the problem was in the BIOS settings, because COM
Balogh László
Jul 25, 2015
#3940
 
3939

Re: Need some help

... I had the remote unit on mine fail a couple of years ago so I replaced it with an Arduino Nano and a 433MHz transmitter like this one:
Robin Gilks
Jul 24, 2015
#3939
 
View First Topic Go to View Last Topic
Loading 1 - 15 of total 3,953 messages