Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: [KG-UV_Commander] Re: Another Comm Port Issue

Expand Messages
  • George Tucker
    also windows 7 does not like drivers even though it will load them I still use windows_xp and even windows 98 George ________________________________ From:
    Message 1 of 6 , Jun 30, 2012
    • 0 Attachment
      also windows 7 does not like drivers even though it will load them I still use windows_xp and even windows 98
       
      George

      From: cobbcreek <sixspeed07@...>
      To: KG-UV_Commander@yahoogroups.com
      Sent: Saturday, June 30, 2012 5:20 PM
      Subject: [KG-UV_Commander] Re: Another Comm Port Issue

       



      If you are using the proflic cable, you need to reset the driver to version 3.2.0.0. Microsoft updated the driver a couple of updates ago. Now you need to go backwards.
      Roger

      --- In KG-UV_Commander@yahoogroups.com, "Larry Williams" <larryscan@...> wrote:
      >
      > Tried that also. Still doesnt work. Wonder if anyone has used any other type cable. ??????
      >
      > ----- Original Message -----
      > From: Michael H Cox
      > To: KG-UV_Commander@yahoogroups.com
      > Sent: Thursday, June 07, 2012 9:50 PM
      > Subject: Re: [KG-UV_Commander] Another Comm Port Issue
      >
      >
      >
      >
      > Can you not change the com port assignment in Device Manager?
      >
      > Thanks,
      >
      >
      > Michael Cox
      >
      >
      >
      >
      > __________
      >
      > On Jun 7, 2012, at 4:14 PM, "larryscan29617" <larryscan@...> wrote:
      >
      >
      >
      > Device Mgr shows port 9. Tried everything I know to connect. Will not auto find or manual. PGM ready to load. I give up. SOS. Larry
      >



    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.