Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: [HA_szekely_menedzserek] Vegyek, ne vegyek?

Expand Messages
 • István Vajda
  Szia Kezdem a fontosabbal: gratulálok a feljutáshoz! A választ a groupra írom, nem csak neked, hátha más is elmondja véleményét.  A
  Message 1 of 2 , Oct 4 9:20 AM
  • 0 Attachment
   Szia

   Kezdem a fontosabbal: gratulálok a feljutáshoz! A választ a groupra írom, nem csak neked, hátha más is elmondja véleményét.

    A játékosvásárlással kapcsolatban: a fő kérdés nem a mikor, hanem a mennyire. Mármint: mennyire akarod megerősíteni a keretedet. Mi a célod a következő idényben.
   A kereted jelenlegi erőssége alapján egyértelmű kiesőjelölt vagy. Bent akarsz maradni, vagy csak kalandnak szánod a következő szezont?
   -Ha kaland akkor nincs értelme karrierjük végén lévő játékosokat venned, mert kiesés után úgyis el kell add őket. Akkor inkább fiatalítsd meg a keretedet és használd a kiesésre szánt évet egy következő csapat gerincének kialakítására.
   -Ha bent akarsz maradni akkor (a keretedet elnézve) az első amit vennedd kell az egy kapus. Egy jó kapus. A jelenlegivel biztosan kipottyansz. A játékosok vétele mindig problémás. Akkor vegyél amikor éppen jó ajánlatra bukkansz. Bentmaradáshoz írd őssze a bentmaradó első ligásokat, a II.2ből feljutó (jelenleg nálad egyértelműen jobb) csapatokat és csinálj egy olyan keretet ami szerinted a kb.10-12 hely megszerzésére elég ellenük. Akkor kis szerencsével és némi csapatkedvtöblettel (a pár alacsony fontosságu meccsből a többi magyar ellen (amit ha akarod előre megbeszélhetsz HA Mailben, hogy biztosan mindketten úgy játszodjatok)) sikerülhet a bentmaradás.  Jelenleg (elvileg) olcsóbbak a játékosok mivel mindjárt csökken a potenciáljuk. Szezon elején a kereslet és a kínálat is nagyobb de gondolom az árak is. Mindegy mikor vásárolsz, arra vigyázz, hogy ne kelljen vétel után szinte egyből szabadúszóként ismét "újravenned" a játékost.

   A legfontosabb az az, hogy ne vásárolj be 32-33 évesekből ha nem tudsz bentmaradni. Akkor elmegy egy halom pénzt rájuk, ki is esel és kezdheted a csapatépítést elölről. Ha túlságosan fiatalokra alapozol akkor fájdalmas lesz a tabella végén tanyázni, nézni ahogy rohamosan fogynak a szurkolók, de majd kifizetődik...

   Nem teljesen a te döntésed, az anyagi keretedtől függ inkább, hogy mi a követendő irány... és mindenesetre sok sikert kívánok az első I.1-es szezonodhoz és a játékosvásárláshoz!

   Isti
   (vajdai/HC Barót/I.1)


   From: kovacs endre <kovacs_endre87@...>
   To: HA_szekely_menedzserek@yahoogroups.com
   Sent: Monday, October 3, 2011 4:46 PM
   Subject: [HA_szekely_menedzserek] Vegyek, ne vegyek?

    
   Hello hello mindenkinek!

   Epp a jatekosaimat nezem, es a helyzet siralmas. 2 vedomnek van 100+ tapasztalata, mig a tamadoknal max 5-6nak, ugyhogy vedokre lesz szuksegem surgosen. A kapusom se valami extra, de lehet, hogy ha szerzodok vedoket, akkor megallja a helyet.
   Mi a velemenyetek, szezon vegen vasaroljak, vagy inkabb a kov szezon elejen? Az utobbi idoben nem piacoztam, ugyhogy fingom sincs, hogy mit tegyek.

   Szep napot, sziasztok!


  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.