Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

124Re: [HA_szekely_menedzserek] Tusvanyos

Expand Messages
 • Nándor Szilágyi
  Jul 25 12:03 AM
   Sziasztok!

   Sajna iden nem ertem el a menedzsertalalkozora, kozbeszolt egy lagzi Csikba...de ugy hallottam Mate kollegatol hogy nem is volt megtartva.
   Ott szerettem volna bejelenteni, hogy abbahagyom a jatekot. Meguntam, mar semmi sem motival... evrol evre mennek fel az arak, a penzem meg egyre kevesebb lesz, arrol nem is beszelve hogy alig van olyan jatekos a piacon aki nekem kellene, s ha van a franc tudja megfizetni. Igy nem lehet csapatot epiteni es igy sajna sok jovobeni perspektivat nem nyujt a jatek, ez a tendencia mar masfel-ket eve elindult es ahogy nezem meg sokaig el fog huzodni. Mar kezd erossen elutni a valosagtol. Azert is irok hogy ha tudtok valakit, aki atvenne a csapatot szivesen atadom. Megadom az id-t es a passwordot (amit aztan kedvere megvaltoztat), meg szponzorpackje is lenne egy darabig, vegye at a csapatot es alakitsa sajat belatasa szerint. Ha nem jelentkezik senki a kovetkezo egy hetbe, akkor kirakom a piacra az osszes purdet...vigye ki akarja. (azert van koztuk nehany akibe van fantazia).

   Sziasztok,
   Nandi 
   (Halalosztok I.)


   From: István Vajda <acdcisti@...>
   To: HA_szekely_menedzserek@yahoogroups.com
   Sent: Sunday, July 17, 2011 12:39 PM
   Subject: [HA_szekely_menedzserek] Tusvanyos

    
   Sziasztok,

   Gondolom nem mindenki követi a "Székely Menedzserek" témát a magyar fórumon, ezért ide is elküldöm az ottani üzenetemet:

   "Az idei Tusványos július 19-24 közt lesz. Jó lenne szervezni egy kis menedzsertalálkozót ahol két sör között meginnánk egy harmadikat és közben az arénáról is beszélgetnénk.
   Gondolom mindenkinek inkább a július 22 (péntek) vagy a július 23 (szombat) felelne meg.
   Az idén remélhetőleg többen leszünk mint tavaj :)"

   Csak annyi tűnik biztosnak, hogy valami délutáni órában kéne rendezni a találkozást, hogy mindenki ébredjen fel rendesen és kicsit regenerálódjon a mája...
   Én a szombati napot javasolnám.
   Mivel megeshet, hogy egyeseknek tusnádon nem lesz internet hozzáférése ezért megadom a számomat, ezen kereshettek ha már ott vagytok de nem sikerül elolvasni a maileket, hogy mikor és hol lesz a találkozó: 0742768825.

   Sikeres playoffot/playoutot mindenkinek!

   Isti

   (vajdai/HC Barót)


  • Show all 3 messages in this topic