Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Minal Aidin Walfaidzin

Expand Messages
  • Freddy Tear Tjahjana
    Bilih kantos aya carios anu teu pagodos bari matak teu raos, bisi aya talajak anu campelak bari matak nyugak, hariwang aya lampah anu teu merenah tur kagurat
    Message 1 of 1 , Oct 2, 2008
      Bilih kantos aya carios anu teu pagodos bari matak teu raos,
      bisi aya talajak anu campelak bari matak nyugak,
      hariwang aya lampah anu teu merenah tur kagurat dina manah.
      Mugi wening galih herang manah luntur qolbu ngahapunten saniskara
      kaluluputan,
      wilujeng boboran shiyam,
      minal aidin walfaidzin...
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.