Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Bookmarks

Expand Messages
 • a.a. van deelen
  Lectori Salutem, Ik had het navolgende voorstel, in navolging van de andere sites die dit al gebruiken zoals de Zeeland en Noord-Brabant groepen,
  Message 1 of 1 , Dec 1 3:32 AM
  • 0 Attachment
   Lectori Salutem,
   Ik had het navolgende voorstel, in navolging van de andere sites die dit al gebruiken zoals de Zeeland en Noord-Brabant groepen, eerlijkheidshalve moet ik zeggen, maar dat had de opmerkzame lezer al begrepen dat dit niet mijn eigen idee is, maar het spreekwoord zegt goed voorbeeld doet goed volgen.

   ALs je onze yahoo-group opent, dan krijg je een hoop informatie. Je kunt alle recente berichten zien, je kunt oude berichten opzoeken met een trefwoord of per maand, het aantal leden, enz., enz. Aan de linkerkant van de sites zie je een kolom met allerlei opties home, messages, post, chat tot en met promote. In onze yahoo group zijn veel zaken nog erg leeg. Als je in de Zeeland-group kijkt dan zie dat er goed gebruik van wordt gemaakt.

   Als je klikt op bookmarks, dan zie je de berichten die eventueel daar zijn gezet. Je kunt deze site aanklikken en je bent op je gewenste homepage. Mijn idee is nu dat iedereen daar zijn interessante sites weggezet van eigen genealogische homepages tot andere informatie die voor deze group van belang is. Dus je bent op zoek naar informatie en kun je hier gaan kijken of er iets van je gading bij is. Zo hebben we alle info ook nog eens bij elkaar.

   Nu maar hopen op een lange lijst met bookmarks, zodat wij alle informatie snel bij de hand hebben.
   Met vriendelijke groet, tekent
   Harry van Deelen   [Non-text portions of this message have been removed]
  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.