Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Re: Willem Ingles (Engels),

Expand Messages
 • Pieke
  Hy Folkert. Tot mijn spijt niet veel verder dan ik was. EEn neef zal proberen om enig informatie te krijgen over de gegevens of ene Willem Ingles geëmigreerd
  Message 1 of 5 , Dec 27, 2011
   Hy Folkert.

   Tot mijn spijt niet veel verder dan ik was. EEn neef zal proberen om enig informatie te krijgen over de gegevens of ene Willem Ingles geëmigreerd is van Duitsland naar Nederland. Maar tot op heden heeft dat bijna niets opgeleverd. De naam komt wel voor in t noorden/westen van Duitsland. Maar geen link naar 'onze'Willem.
   Dus ben ik zeer benieuwd wat jij heb gevonden. Ik zou dat graag willen inzien. Is het mogelijk dat je een copie kan opsturen naar mij?
   Ik zend in ieder geval mijn mail-adres toe.

   Groetenis Pieke.

   >
   > Hoi Pieke,
   >
   > Ik weet niet of je al verder bent gekomen. Willem Ingles is de eerste in onze lijn. De lijn na Willem heb ik helemaal uitgzocht - dus als de informatie wilt hebben laat dat dan weten. Ben erg benieuwd wat je vind. Zelf ben ik ook nog wel eens bezig - een andere draad die aan het onderzoeken ben is Jacob Engels die een zoon krijgt met de naam Willem. Ook ben ik erachter gekomen dat de naam William Ingles veel voorkomt in Schotland - dat zou ook een mogelijkheid zjn. Maar gezien de namen van de kinderen twijfel ik daar aan.
   >
   > Groeten,
   >
   > Folkert
   >
  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.