Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Re: Franekeradeel

Expand Messages
 • backfiremillie
  Hoi Richard, Als het zo in elkaar zit, dan stemt dat niet tot hoop. De meeste gemeenten moeten de komende tijd flink bezuinigen. Ik was al blij dat het in
  Message 1 of 3 , May 3, 2010
   Hoi Richard,

   Als het zo in elkaar zit, dan stemt dat niet tot hoop. De meeste gemeenten moeten de komende tijd flink bezuinigen.

   Ik was al blij dat het in Friesland zo ging. Heel veel gemeenten buiten Friesland rekenen ook veel meer dan bij Tresoar.

   Ik heb er best wel wat voor over hoor, maar het is natuurlijk zonde als een maand later of zo de stukken zo in te zien zijn. Niets is meer gratis, behalve die vrijwilliger die zich nog inzet voor zit soort zaken.

   Ik weet nu genoeg.

   Bedankt

   Hans   --- In Friesland-genealogy@yahoogroups.com, "Richard" <richard.deboer@...> wrote:
   >
   > Dag Hans,
   >
   > Dat is een vraag waar ik en nog vele anderen benieuwd naar zijn, ook wat betreft de andere gemeenten waarvan de akten nog lang niet zijn ingevoerd, laat staan het bevolkingsregister. Hopelijk volgt dat op redelijk korte termijn, maar volgens mij moeten we voor deze akten voorlopig op pad blijven gaan naar de microfiches bij Tresoar.
   >
   > AlleFriezen is een geweldig initiatief maar is afhankelijk van medewerking van de Friese gemeenten, die het inscannen van de akten door het bedrijf Pictura financieel ondersteunen. Misschien dat daar de schoen wringt.
   >
   > Groetnis,
   > Richard
   >
   > --- In Friesland-genealogy@yahoogroups.com, "backfiremillie" <hms.molenaar@> wrote:
   > >
   > > Hallo medesneupers,
   > >
   > > De site "alle friezen" is echt een vooruitgang. Ook bij zijdelingse takken kan je even kijken in de echte stukken. Je haalt daar toch meer uit dan er in de samenvatting staat.
   > >
   > > Verdergaand loop ik steeds tegen het volgende aan.
   > > Franekeradeel zit er niet in. Dat is jammer, maar ik kan natuurlijk altijd op de ouderwetse manier bestellen bij Tresoar.
   > >
   > > Voordat ik dat ga doen de volgende vraag: is er nog kans dat Franekeradeel wordt ingevoerd in de site? Zoja weet iemand wanneer?
   > >
   > > Mvg
   > >
   > > Hans
   > >
   >
  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.