Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: [EfR] experienta canadiana/americana

Expand Messages
 • Gabriel N.
    Zic eu ca si aici se munceste, poate un pic mai mult si mai organizat, dar daca inveti sistemul poti sa te eschivezi pe ici si colo, si sa ajungi sa lucrezi
  Message 1 of 5 , Sep 26, 2013
  • 0 Attachment
    
   Zic eu ca si aici se munceste, poate un pic mai mult si mai organizat, dar daca inveti sistemul poti sa te eschivezi pe ici si colo, si sa ajungi sa lucrezi mai putin si mai usor. Cand lucrezi la stat am impresia ca poti sta acolo pana la pensie si ajungi sa inveti bine de tot toate micile manevre pentru a lucre mai usor sau mai putin sau sa te plangi de greutatea muncii. In plus "union"-ul te ajuta sa ai drepturi sa sa ai salariul crescut an de an in conformitate cu inflatia pe cat se poate.
   E chestier de intrat in system si invatat stilul ca sa fii efficient pentru tine insuti, sa iti si pastrezi si locul de munca dar si compania si institutia sa ramana sa existe sa nu dea faliment din cauza stilului de munca al angajatilor.
    
   Toate bune!
    
   Gabriel N.
    
   From: Dan Nedelcu <dan.c.nedelcu@...>
   To: EscapeFromRomania@yahoogroups.com
   Sent: Sunday, September 22, 2013 1:37:49 PM
   Subject: Re: [EfR] experienta canadiana/americana
    
   Buna, Eu am simtit ca e mai organizata munca aici desi e loc de mai bine. In general incearca sa te munceasca fiecare minut din zi pentru care te plateste si trebuie sa fii operativ. Sunt si aici oameni care incearca sa muncesca mai putin, sa pacaleasca sistemul si in general scapa nepenalizati mult timp dar eventual mai sunt dati afara. Cei care lucreza la stat sunt dati afara mult mai greu si pot scapa poate pana la pensie sa muncesca cat mai putin si totusi sa fie platiti ca unul care munceste mai mult. Perceptia mea e ca in general se munceste mai mult ca in Ro. Poate ca lucrurile stau diferit in US sau alte provincii asa ca precizez ca ma refer la Canada/Montreal. Numai bine! Dan
   On 9/20/2013 7:56 PM, Bianca A wrote:
    
   Buna celor tuturor celor ''scapati din Romania!'' :)

   Mesajul meu se adreseaza in special celor care muncesc in Canada sau SUA de mai mult de 5 ani,dar nu exclude pe nimeni care are ceva des spus il legatura cu acest subiect(care e inca in Ro sau UE,sau oriunde pe Terra).

   Ce ati simtit/trait VOI,cei care munciti in America de Nord in legatura cu munca de aici?
   Care e deosebirea fata de munca Romania,daca voi ati simtit vreuna?
   Nicu,ce-ar fi sa facem un Poll despre asta? Un week-en minunat si toate bune! Bianca
  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.