Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Fw: SEMINAR "Admission Guide to PEO" - SAVE THE DATE - APRIL 29, 2011 and AREC Newsletter

Expand Messages
 • nicu tim
  ...   Va invitam la seminarul pregatitor pentru obtinerea licentei PEO, care va avea loc vineri, 29 Aprilie 2011, la ora 6.00 PM la sediul KELK, 48 Lesmill
  Message 1 of 1 , Apr 1, 2011
  • 0 Attachment
   --- AREC wrote:

    
   Va invitam la seminarul pregatitor pentru obtinerea licentei PEO, care va avea loc vineri, 29 Aprilie 2011, la ora 6.00 PM la sediul KELK, 48 Lesmill Rd. (TORONTO, York Mills and Don Mills area - see map)
    
   Profesor Stelian George-Cosh, P.Eng., membru in ARC si al ERC la PEO va prezenta etapele intocmirii dosarului de admitere pentru Professional Engineers of Ontario. Se vor discuta, de asemenea, strategii de pregatire a interviului PEO si de echivalare a cunostintelor tehnice.
    
   Bob Loree, B. Eng., B. Ed., P.Eng., (http://www.exampreparationservices.com/meetinstructor.asp) va sustine o prezentare despre Professional Practice Exam.
    
   Seminarul este un bun prilej pentru cei care se pregatesc de examenul PEO sa-si evalueze stadiul de pregatire. Pentru cei care au deja licenta PEO, este o noua ocazie de a se intalni cu alti membri AREC si de a-si impartasi experienta cu cei aflati la inceput de drum.
    
   Costul intrarii pentru cei care nu sunt membri AREC este de 15 CAD/persona, in care este inclus si ghidul "Foreign-Educated Engineers & Admission Guide to Professional Engineers of Ontario - PEO" editia 2011. Ghidul cuprinde 46 pagini cu tabele, diagrame, si flowcharts care explica fiecare pas din procesul de aplicare.
   Cei care nu sunt inca membri AREC dar vor sa devina, pot plati la intrare cotizatia de 40 CAD, deductibila la income tax, caz in care costul de 15 CAD nu se mai plateste, si primesc ghidul gratis.
   Membrii AREC au intrarea gratuita (ghidul costa 10 CAD). Pentru detalii, consultati flyer-ul atashat.
    
   Va rugam sa confirmati prezenta la seminar by email la adresa <seminar@...> pana cel mai tarziu luni, 23 Aprilie, 2011 si punand ca subiect "CONFIRM + NR PERSOANE”.
    


   Va asteptam cu drag,
   Executivul AREC
   www.arec.ca
   Together We Are Stronger!
  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.