Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: Novice Capacitor Question

Expand Messages
  • rgraf.geo
    ... that s ... Dynaco ... The Dynaco PAS was one of the models that received quite a bit of interest from Audio Amateur magazine. The PAS-2 might have
    Message 1 of 13 , Feb 28, 2002
    • 0 Attachment
      --- In Electronics_101@y..., "boozerocket" <hardmanaz@h...> wrote:
      > Thanks for the information everyone! Regarding tube equipment,
      that's
      > exactly what I'm working with (a Dynaco PAS-2). It's my first piece
      > of tube equipment. I couldn't believe how good this 30+ year old
      > preamp sounded. My old Adcom cost three times as much and the
      Dynaco
      > blew it away. I'm hooked! Thanks again!
      >

      The Dynaco PAS was one of the models that received quite a bit of
      interest from Audio Amateur magazine. The PAS-2 might have
      incorporated some of these mods. There are some back issues of Audio
      Amateur and Glass Audio at http://www.audioxpress.com/ which is the
      site of the publisher of those mags. I've got all th old AA's which
      I'll grab the next time I revisit my old stomping ground if you're
      interested. Dynaco still exists in name, and even sells a couple of
      tubes and replacement woofers for the A-25 speakers, but nothing else
      of old. David Hafler has long since departed to forn Hafler, which
      has benn purchased by Rockford Audio. If you're looking for parts,
      try Triode Electronics at
      http://store.yahoo.com/triodeel/dynacoupgrades.html where you'll find
      their Dynaco upgrade page.
    • purohit ranga
      Hi group, i am working with pic controller with mplab using hitech C compiler . but i am facing problems when i build it. i get 123.hex file not found due to
      Message 2 of 13 , Mar 1, 2002
      • 0 Attachment
        Hi group,
        i am working with pic controller with mplab using
        hitech C compiler . but i am facing problems when i
        build it. i get 123.hex file not found due to assemle,
        compile or link error . build failed. what might be
        the problem.
        some times i get the error language suite not
        installed properly.
        please do help me out.
        waiting for ur replies.
        sreeranga

        __________________________________________________
        Do You Yahoo!?
        Yahoo! Greetings - Send FREE e-cards for every occasion!
        http://greetings.yahoo.com
      • manifold_1
        Hi!, First things first. When you post a message that is a _new_ topic or thread, change the subject line. That way people who are ignoring the old thread
        Message 3 of 13 , Mar 1, 2002
        • 0 Attachment
          Hi!,

          First things first. When you post a message that is a _new_ topic or
          thread, change the subject line. That way people who are ignoring
          the old thread may choose to read yours. Your PIC question is posted
          with the same subject line as a previous thread "Novice Capacitor
          Question"

          Second, though there are lots of us here who use microcontrollers,
          this group seems pretty well fixed in hardware design at the gate and
          transistor level. Your questions is pretty specific to the IDE
          configuration that you have which reduces the number of people on
          this list that help. The PIClist may give you better results if you
          do not get an answer here first.

          And finally to your questions! I have not used a third party tool
          like the Hightech C compiler with MPLAB. My experience with MPLAB is
          at the assembly level.

          o Is the name of your program 123.c?
          o Can you run the compiler successfully from the command line without
          MPLAB?
          o Will MPLAB assemble a *.asm file successfully?

          The language suite error could be an indication that the C compiler
          is not fully hooked into MPLAB. It is probably some small mistake
          in configuration. MPLAB is pretty easy to set up.

          Try here:
          www.piclist.org
          Also try contacting Hightech they seem like good people and may have
          good support for their products. For the money they charge they
          should be giving you lots of support!

          - good luck


          --- In Electronics_101@y..., purohit ranga <sreerangap@y...> wrote:
          > Hi group,
          > i am working with pic controller with mplab using
          > hitech C compiler . but i am facing problems when i
          > build it. i get 123.hex file not found due to assemle,
          > compile or link error . build failed. what might be
          > the problem.
          > some times i get the error language suite not
          > installed properly.
          > please do help me out.
          > waiting for ur replies.
          > sreeranga
          >
          > __________________________________________________
          > Do You Yahoo!?
          > Yahoo! Greetings - Send FREE e-cards for every occasion!
          > http://greetings.yahoo.com
        • purohit ranga
          Hi Group, I am able to compile my 123.c in MPLAB using MPLAB assemler, but the problem arises when i compile using Hi-Tech C as the Compiler. As soon as I
          Message 4 of 13 , Mar 8, 2002
          • 0 Attachment
            Hi Group,

            I am able to compile my 123.c in MPLAB using MPLAB
            assemler, but the problem arises when i compile
            using Hi-Tech C as the Compiler. As soon as I Build
            the Project I get the Message
            " Selected Build Tool not installed Properly ".

            But When I Build A Single NODE I get the Message
            "Building 123.OBJ...

            Compiling 123.C:
            Command line: "C:\HT-PIC\BIN\PICC.EXE -E -16F873 -C
            C:\123.C"
            Enter PICC -HELP for help

            MPLAB is unable to find output file "123.OBJ". This
            may be due to a compile, assemble, or link process
            failure.

            Build failed.
            "
            I am able to Compile my Program using the HPDPIC.Exe
            (Hi-Tech C Compiler for PIC ).

            Please do help me out.
            Waiting for your Reply.
            Sreeranga.

            __________________________________________________
            Do You Yahoo!?
            Try FREE Yahoo! Mail - the world's greatest free email!
            http://mail.yahoo.com/
          • manifold_1
            Try the Piclist at www.piclist.org or try the support staff at Hi- Tech. You paid enough for the program so they should be able to help with support. It does
            Message 5 of 13 , Mar 9, 2002
            • 0 Attachment
              Try the Piclist at www.piclist.org or try the support staff at Hi-
              Tech. You paid enough for the program so they should be able to help
              with support. It does sound like the error message is correct and
              the compiler and MPLAB are not configured properly.

              --- In Electronics_101@y..., purohit ranga <sreerangap@y...> wrote:
              > Hi Group,
              >
              > I am able to compile my 123.c in MPLAB using MPLAB
              > assemler, but the problem arises when i compile
              > using Hi-Tech C as the Compiler. As soon as I Build
              > the Project I get the Message
              > " Selected Build Tool not installed Properly ".
              >
              > But When I Build A Single NODE I get the Message
              > "Building 123.OBJ...
              >
              > Compiling 123.C:
              > Command line: "C:\HT-PIC\BIN\PICC.EXE -E -16F873 -C
              > C:\123.C"
              > Enter PICC -HELP for help
              >
              > MPLAB is unable to find output file "123.OBJ". This
              > may be due to a compile, assemble, or link process
              > failure.
              >
              > Build failed.
              > "
              > I am able to Compile my Program using the HPDPIC.Exe
              > (Hi-Tech C Compiler for PIC ).
              >
              > Please do help me out.
              > Waiting for your Reply.
              > Sreeranga.
              >
              > __________________________________________________
              > Do You Yahoo!?
              > Try FREE Yahoo! Mail - the world's greatest free email!
              > http://mail.yahoo.com/
            • purohit ranga
              Hi, Can you suggest me how to configure (the usual way) to confugure Hi-tech C and MPLAB waiting for your reply sreeranga ...
              Message 6 of 13 , Mar 11, 2002
              • 0 Attachment
                Hi,
                Can you suggest me how to configure (the usual way)
                to confugure Hi-tech C and MPLAB
                waiting for your reply
                sreeranga
                --- manifold_1 <manifold_1@...> wrote:
                > Try the Piclist at www.piclist.org or try the
                > support staff at Hi-
                > Tech. You paid enough for the program so they
                > should be able to help
                > with support. It does sound like the error message
                > is correct and
                > the compiler and MPLAB are not configured properly.
                >
                > --- In Electronics_101@y..., purohit ranga
                > <sreerangap@y...> wrote:
                > > Hi Group,
                > >
                > > I am able to compile my 123.c in MPLAB using
                > MPLAB
                > > assemler, but the problem arises when i compile
                > > using Hi-Tech C as the Compiler. As soon as I
                > Build
                > > the Project I get the Message
                > > " Selected Build Tool not installed Properly ".
                > >
                > > But When I Build A Single NODE I get the Message
                > > "Building 123.OBJ...
                > >
                > > Compiling 123.C:
                > > Command line: "C:\HT-PIC\BIN\PICC.EXE -E -16F873
                > -C
                > > C:\123.C"
                > > Enter PICC -HELP for help
                > >
                > > MPLAB is unable to find output file "123.OBJ".
                > This
                > > may be due to a compile, assemble, or link process
                > > failure.
                > >
                > > Build failed.
                > > "
                > > I am able to Compile my Program using the
                > HPDPIC.Exe
                > > (Hi-Tech C Compiler for PIC ).
                > >
                > > Please do help me out.
                > > Waiting for your Reply.
                > > Sreeranga.
                > >
                > > __________________________________________________
                > > Do You Yahoo!?
                > > Try FREE Yahoo! Mail - the world's greatest free
                > email!
                > > http://mail.yahoo.com/
                >
                >


                __________________________________________________
                Do You Yahoo!?
                Try FREE Yahoo! Mail - the world's greatest free email!
                http://mail.yahoo.com/
              • Antonio Santana
                All, Good morning, I am looking for, either the instruction manual or some explanation of the software PCI.EXE ver 2.7 By PCD engineering for Intel. I ve been
                Message 7 of 13 , Mar 11, 2002
                • 0 Attachment
                  All,

                  Good morning, I am looking for, either the instruction
                  manual or some explanation of the software PCI.EXE ver
                  2.7
                  By PCD engineering for Intel.

                  I've been to their websites, but have found nothing
                  concrete.

                  I need explanations on the following:

                  When reading pci registers for bus, device, function
                  for a specific board, What am I reading? The registers
                  and address allocation of the board itself?

                  What does it mean when and register is highlighted in
                  pink FF, is it bad?

                  If I had the manual or instruction for the software, I
                  could answer these questions.

                  Thank you all in advance

                  T.



                  =====
                  Antonio L. Santana
                  Test and Development/Test Engineering
                  Test Technologies Inc.
                  Marlton, New Jersy
                  Tel 856-596-0900
                  fax 856-895-1641

                  __________________________________________________
                  Do You Yahoo!?
                  Try FREE Yahoo! Mail - the world's greatest free email!
                  http://mail.yahoo.com/
                • manifold_1
                  I have not used the Hi-Tech C compiler. Try calling or emailing Hi- Tech or the PIC list.
                  Message 8 of 13 , Mar 11, 2002
                  • 0 Attachment
                    I have not used the Hi-Tech C compiler. Try calling or emailing Hi-
                    Tech or the PIC list.

                    --- In Electronics_101@y..., purohit ranga <sreerangap@y...> wrote:
                    > Hi,
                    > Can you suggest me how to configure (the usual way)
                    > to confugure Hi-tech C and MPLAB
                    > waiting for your reply
                    > sreeranga
                    > --- manifold_1 <manifold_1@y...> wrote:
                    > > Try the Piclist at www.piclist.org or try the
                    > > support staff at Hi-
                    > > Tech. You paid enough for the program so they
                    > > should be able to help
                    > > with support. It does sound like the error message
                    > > is correct and
                    > > the compiler and MPLAB are not configured properly.
                    > >
                    > > --- In Electronics_101@y..., purohit ranga
                    > > <sreerangap@y...> wrote:
                    > > > Hi Group,
                    > > >
                    > > > I am able to compile my 123.c in MPLAB using
                    > > MPLAB
                    > > > assemler, but the problem arises when i compile
                    > > > using Hi-Tech C as the Compiler. As soon as I
                    > > Build
                    > > > the Project I get the Message
                    > > > " Selected Build Tool not installed Properly ".
                    > > >
                    > > > But When I Build A Single NODE I get the Message
                    > > > "Building 123.OBJ...
                    > > >
                    > > > Compiling 123.C:
                    > > > Command line: "C:\HT-PIC\BIN\PICC.EXE -E -16F873
                    > > -C
                    > > > C:\123.C"
                    > > > Enter PICC -HELP for help
                    > > >
                    > > > MPLAB is unable to find output file "123.OBJ".
                    > > This
                    > > > may be due to a compile, assemble, or link process
                    > > > failure.
                    > > >
                    > > > Build failed.
                    > > > "
                    > > > I am able to Compile my Program using the
                    > > HPDPIC.Exe
                    > > > (Hi-Tech C Compiler for PIC ).
                    > > >
                    > > > Please do help me out.
                    > > > Waiting for your Reply.
                    > > > Sreeranga.
                    > > >
                    > > > __________________________________________________
                    > > > Do You Yahoo!?
                    > > > Try FREE Yahoo! Mail - the world's greatest free
                    > > email!
                    > > > http://mail.yahoo.com/
                    > >
                    > >
                    >
                    >
                    > __________________________________________________
                    > Do You Yahoo!?
                    > Try FREE Yahoo! Mail - the world's greatest free email!
                    > http://mail.yahoo.com/
                  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.