Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Re: Have Installed Dongle

Expand Messages
  • n2slb
    Thanks. I heard something so know things are working. Will be patient and know something will happen. Bob
    Message 1 of 6 , Apr 30 2:51 PM
      Thanks. I heard something so know things are working. Will be patient and know something will happen. Bob

      --- In DVDongle@yahoogroups.com, "Robin Cutshaw" <aa4rc@...> wrote:
      >
      > Hi Bob. Try REF001 module C and REF014 module C. Those are the two most active US reflectors/modules.
      >
      > 73,
      > Robin
      > AA4RC
      >
      >
      >
      >
      > --- In DVDongle@yahoogroups.com, "n2slb" <n2slb@> wrote:
      > >
      > > Does it make a difference which module I use. Bob -
      > >
      > > - In DVDongle@yahoogroups.com, "Robin Cutshaw" <aa4rc@> wrote:
      > > >
      > > > Most gateways and repeaters have light activity. Try connecting to reflector 001 and see if someone keys up.
      > > >
      > > > 73,
      > > > Robin
      > > > AA4RC
      > > >
      > > >
      > > >
      > > > --- In DVDongle@yahoogroups.com, "n2slb" <n2slb@> wrote:
      > > > >
      > > > > The Audio Loopback works okay.
      > > > > When I attach to Gateway the lights flash correctly except that yellow LED looks more orange. But I hear nothing. What do I do next. Bob Geist
      > > > >
      > > >
      > >
      >
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.