Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Mailing 22 december 2000 Frank Fokke BachRemedieNL

Expand Messages
 • Frank Fokke
  22 december 2000 Kort nieuws Op de bestelsite vindt u nu ook een assortiment aan lege pipetflesjes, druppelflesjes, lotion-flessen, etc. Deze flesjes zijn
  Message 1 of 1 , Dec 22, 2000
   22 december 2000

   Kort nieuws
   Op de bestelsite vindt u nu ook een assortiment aan lege pipetflesjes, druppelflesjes, lotion-flessen, etc.

   Deze flesjes zijn zowel interessant voor de amateur als voor de professionele Bach Bloesem Remedie-therapeut.

   TIP: Stuur deze mail door naar mensen die volgens u ook geïnteresseerd zijn in Bloesem Remedies!

   Hartelijk welkom.

   Dit is het eerste informatiebulletin van www.frankfokke.nl. In dit bulletin en in de bulletins die hierna gaan volgen vindt u informatie over Bach Bloesem Remedies. Niet alleen over het gebruik, maar ook over de aanschaf van de producten en alles wat daarmee te maken heeft.

   Ook worden vragen van de bijbehorende discussielist behandeld, zodat ook bestaande problematiek aan de orde komt.

   Dit eerste bulletin wordt gebruikt om aan te geven welke informatiestromen er zijn die bij de lists en websites horen.

   http://www.frankfokke.nl
   Dit is de portaalsite van Frank Fokke (Magnetiseur en Bach Bloesem Remedie-therapeut voor mensen en dieren) en Angelique van der Kroft (eigenaar Hondenverzorgingsstudio DUMUCHI en Bach Bloesem Remedie Therapeute voor dieren).

   http://www.frankfokke.nl/bestel.htm
   Dit is de Bach Remedie Internet Winkel. Op deze site kunt u het gehele assortiment Bach Bloesem Remedie-producten zien van Frank Fokke. Ook aanverwante artikelen als pendels en diverse andere artikelen kunt u vinden op deze site. Via deze site kunt u deze artikelen bestellen.

   http://www.frankfokke.nl/mag/magindex.htm
   Dit is de site die algemene informatie geeft over magnetiseren en Bach Bloesem Remedies. Op deze site kunt u onder andere lezen hoe u een afspraak voor een magnetiseersessie of een Bach-remediesessie kunt maken. U leest hier ook wat zo'n sessie precies inhoudt. Ook leest u over Bach Bloesem Remedie-hulp via het internet.

   http://www.egroups.com/subscribe/BachRemedieNL
   Via deze link kunt u lid worden van deze mailinglist. Via deze mailinglist krijgt u informatie over de Bach Remedie-producten die binnen Nederland en België gebruikt worden. Lidmaatschap is gratis, de verschijningsfrequentie van deze mailings is afhankelijk van de vraag naar informatie en relevante informatie die vanuit ons bedrijf naar buiten gebracht kan worden.

   http://www.egroups.com/subscribe/BachBloesemNL
   Via deze link wordt u lid van de Nederlandstalige discussielist over Bach Bloesem Remedies. Op deze list kunt u allerlei vragen stellen over de remedies. De vragen worden beantwoord door ons, of door de andere listers. Maak gebruik van deze gratis informatielist!


   Rubriek: De remedies stuk voor stuk.

   Vanaf het volgende nummer van dit bulletin wordt in deze rubriek telkens één van de bloesems behandeld. De behandeling zal op nummer geschieden, dus in het eerst volgende bulletin leest u over Agrimony.

   De specifieke kenmerken van de remedies worden behandeld, de toepassingsmogelijkheden en de meest logische combinaties met andere bloesems als dat van toepassing is.

   Door deze bulletins te bewaren krijgt u dus een aardige bibliotheek met interessante informatie over de bloesems.


   Tot slot.

   Uiteraard is uw mening van groot belang. Indien u opmerkingen heeft, vragen, discussiepunten of wat dan ook, meldt u dat dan aan mij door een email naar onderstaand adres te zenden.

   Alvast bedankt voor de door u getoonde interesse!

   Frank Fokke.

   Klik hier voor de
   Bachremedie discussielist
    Vraag informatie aan bij:
   frankfokke@...
  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.