Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

RE: [BPQ32] BPQ to AGW & Outpost

Expand Messages
  • Michael Mullikin
    Hi Ken Cant load the URL so don t knoiw. But got a couple of other ideas from the group will try them. Thanks you and Merry Christmas to you and ALL on the
    Message 1 of 3 , Dec 24, 2012
    • 0 Attachment

      Hi Ken

       

      Cant load the URL so don’t knoiw.  But got a couple of other ideas from the group will try them.

       

      Thanks you and Merry Christmas to you and ALL on the sig

       

      Mike  W8EHH

       


      From: BPQ32@yahoogroups.com [mailto:BPQ32@yahoogroups.com] On Behalf Of Ken Jacobs
      Sent: Sunday, December 23, 2012 6:03 PM
      To: BPQ32@yahoogroups.com
      Subject: Re: [BPQ32] BPQ to AGW & Outpost

       

       

      Have you tried this option......

      http://f1.grp.yahoofs.com/v1/AJvXUGrPCp5tFZfjjbrBsmtMeFOi4SUxMG1C7eo3BjkNfxlYgV0tn_26LuFkCsSYXpV41TACrJo4zHM_mA8TE7rO021-/Outpost%20Telnet%20Access%20BPQMailChat.pdf

      Ken KD6PGI

      On 12/23/2012 03:22 PM, Michael Mullikin wrote:

       


      I Can't seem to get Outpost to connect to my BBS.
      I have set up and BPQtoAGW port per the doc for this. I changed AGWPE to
      Adr 8001.

      When I try to send a message it connects to agw via tcp port. Then says
      connecting to w8ehh. But that is all that happens don't get connected and
      didn't time out.
      Anyone with any help will be appreciated.

      Thanks All

      Mike W8EHH

       

    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.